Pești
Concentrează-te pe: Romantism. Luna plină intră în semnul tău pe data de 8, ceea ce înseamnă că devii un magnet pentru burlaci hot. Nu refuza oferta prietenelor de a te cupla.

Mantra ta: Ieși din carapace. Experiențele noi te ghidează către conexiuni promițătoare.

Nu te obosi: Să faci pe șefa. Vei învăța mai multe dacă încerci să-i asculți cu adevărat pe ceilalți.

Puterea atracției: Vei străluci la evenimente culturale luna aceasta, deci e foarte posibil să pui ochii pe un tip cultivat.

Berbec
Concentrează-te pe: Schimbarea rutinei de exerciții la sală. Sau investește într-o bicicletă nouă și explorează cartierul.

Mantra ta: E timpul să începi o viață nouă. Eliberează-te de oamenii toxici din anturajul tău – vei fi mai fericită.

Nu te obosi: Să cazi în patima serialelor. E mai bine să fii activă luna asta, așa că nu lenevi în fața calculatorului.

Puterea atracției: Ziua de 24 este una romantică pentru tine, deoarece Soarele intra în Casa Relațiilor. Răsfață-l cu o ieșire în oraș, dar savurați desertul în dormitor.

Taur
Concentrează-te pe: Farmecul tău personal. E o lună sexy, așa că lasă grijile deoparte și emană energie pozitivă.

Mantra ta: Fii în centrul atenției. în ultima vreme ai refuzat toate invitațiile și te-ai izolat. A sosit vremea să ieși din ascunzătoare.

Nu te obosi: Să te lași afectată de dramele prietenilor. Nu pleca la drum cu oameni care te irită sau încearcă să deschidă răni vechi.

Puterea atracției: Când senzualul Venus traversează Pluto pe data de 14, vei vedea latura sensibilă a unui tip care-ți dă târcoale. E rândul tău să-ți deschizi inima.

Gemeni
Concentrează-te pe: Timp cu familia. Ai avut parte de câteva săptămâni haotice, așa că e vremea să te relaxezi alături de cei care te iubesc cel mai mult.

Mantra ta: Lucrurile în care crezi merită efortul. Setează-ți prioritățile și vei avea o idee mai clară vizavi de rezultatele pe care vrei să le obții.

Nu te obosi: Să respingi un prieten vechi care îți mărturisește sentimentele romantice pe care i le trezești în jurul datei de 29. S-a schimbat mult, așa că dă-i o șansă.

Puterea atracției: Absența intensifică iubirea. Dacă e plecat, trimite-i SMS-uri romantice.

Rac
Concentrează-te pe: Entuziasmul noilor proiecte. îți vor apărea în cale o grămadă de oportunități, iar crearea de conexiuni te va ajută. Cere-i sfaturi unei persoane pe care o admiri.

Mantra ta: Updatează-te. Navighează printre blogurile preferate și vezi ce mai e nou. Vei găsi subiecte incitante de discuție.

Nu te obosi: Să iei decizii riscante din punct de vedere financiar. E mai bine să economisești în această perioadă.

Puterea atracției: Dragostea adevărată apare în viața ta după data de 27, când Mercur intră în Casa Drgostei. Trăiește clipa.

Leu
Concentrează-te pe: Concretizarea planurilor. Vei avea ceva de muncă, dar recompensele vor fi pe măsură.

Mantra ta: Stabilitatea e cheia. Soarele se aliază cu echilibratul Saturn pe data de 11, ceea ce înseamnă că proiectele pe care le începi acum vor avea succes pe termen lung.

Nu te obosi: Să dai dovadă de încăpățânare. Păstrează-ți flexibilitatea și lucrurile vor merge ca pe roate.

Puterea atracției: Pe la jumătatea lunii vei întâlni un tip care te va învăța să privești dincolo de aparențe. Nu-l îndepărta.

Găsești horoscopul pentru celelalte șase zodii [AICI][1].

[1]: https://www.miresici.ro/articole/horoscopul-lunii-septembrie-2014-partea-i

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here