Zodia lunii: Fecioară (23 aug – 22 sept)

Puncte forte: Nimeni nu-și face treaba la fel de rapid și eficient ca tine. Ai o latură secretă, pe care doar câțiva oameni au privilegiul s-o descopere.

Puncte slabe: Ai tendința să-i critici pe cei din jur, dar și pe tine însăți.

Stilul preferat: Te simți bine în pielea ta atunci când porți piese clasice și accesorii puternice.

Activitatea preferată: Ești o gurmandă, așa că îți face plăcere să prepari deserturi creative pentru tine și prietenii tăi.

Stil de seducție: Bărbații adoră faptul că ești o bună ascultătoare, mai ales că ai întotdeauna replici inspirate la tine.

Luna aceasta: Exprimă cu claritate ceea ce-ți dorești și vei avea lumea la picioare. Dragostea ar putea înflori în jurul datei de 10, când cunoști un tip nou. îți place să fii vânată, dar de data asta ar fi inspirat să faci tu prima mișcare. Ia-ți o mică vacanță și petrece câteva zile undeva lângă apă, ca să te reconectezi cu spiritul tău liber.
Pe parcursul anului: E timpul să-ți lași intuiția să te ghideze. Deși ești regina listelor și a logicii, încearcă să-ți asculți instinctul și ia decizia cu care rezonezi. în octombrie vei începe un nou proiect, iar până în iulie, anul viitor, vei obține rezultate extraordinare. Viața ta amoroasă va deveni palpitantă în februarie și aprilie, așa că nu-ți pierde speranța.

Cele mai hot alegeri amoroase

Rac
Amândoi sunteți meticuloși și vă sprijiniți reciproc în cele mai grele momente. Tocmai de aceea atracția dintre voi e la cote maxime!

Scorpion
Pentru că ești ambițioasă, știi cum să-l motivezi atunci când are nevoie. Pasiunea lui îți trezește toate simțurile.

Balanță
Concentrează-te pe: Odihnă. îți place să fii activă, dar nu exagera – Octombrie te va solicita zdravăn din punct de vedere social.

Mantra ta: Exprimă-ți gândurile. Comunicativul Mercur intră în semnul tău pe data de 2, așa că fii deschisă și vei cunoaște oameni noi.

Nu te obosi: Să fii tipicară. Ai putea învăța ceva nou de la o prietenă care are alt mod de abordare.

Puterea atracției: Sex-appealul tău va exploda după ce Soarele începe traversarea semnului tău, pe data de 22! Așa că în loc să-ți critici iubitul, mai bine l-ai urma în dormitor.

Scorpion
Concentrează-te pe: Legăturile de prietenie. Reunește-ți prietenele pentru un prânz presărat cu povestiri și amintiri.

Mantra ta: Extinde-ți rețeaua socială. Soarele intră în armonie cu planeta ta, Pluto, pe data de 10, oferindu-ți șansa de a promova la serviciu prin intermediul unei cunoștințe.
Nu te obosi: Să te lași implicată în planuri ambigue. Află mai multe detalii înainte de a accepta.

Puterea atracției: Profită de faptul că Marte cel încrezător intră în semnul tău pe data de 13 și invită-l la un pahar pe tipul acela cu care ai tot flirtat în ultima vreme. Nu vei regreta.

Săgetător
Concentrează-te pe: țelurile tale. Crezi în tine și nu te lăsa descurajată de nimeni și de nimic.

Mantra ta: Fii clară și încrezătoare. Puternicul Marte îți va oferi circumstanțele necesare pentru ca planurile tale mărețe să se concretizeze.

Nu te obosi: Să te lași afectată de invidioși. Ignoră criticile.

Puterea atracției: S-ar putea să te îndrăgostești de un coleg de serviciu. Profesionalismul e pe primul loc, dar n-ar strica să vă întâlniți la o cafea în timpul liber. Merită să afli dacă și el se simte atras de tine.

Capricorn
Concentrează-te pe: Educație. înscrie-te la niște cursuri sau comandă-ți o carte dintr-un domeniu care ți-e complet necunoscut. Noile abilități dobândite îți vor netezi drumul către succes.

Mantra ta: Răbdarea dă rezultate. Vei primi o recompensă pe data de 21, când Saturn se va alia cu norocosul Venus. Cei din jur își vor da seama că ai avut dreptate.

Nu te obosi: Să te lași influențată de părerea altora. Ești pe drumul cel bun, ascultă-ți instinctul.

Puterea atracției: Dacă ești single, îți va atrage atenția un tip care frecventează parcul tău preferat. Fii deschisă, chiar dacă nu e genul tău.

Vărsător
Concentrează-te pe: Transformarea obiectivelor. Reflectează la situația ta și încearcă să-ți dai seama dacă dorințele ți s-au schimbat. Nu e niciodată prea târziu să schimbi direcția.

Mantra ta: Puterea e în mâinile tale. Lasă timiditatea deoparte și vei obține tot ce-ți dorești.

Nu te obosi: Să devii posesivă în preajma iubitului tău. Dacă relația voastră devine tensionată, încearcă să te distanțezi pentru o vreme.

Puterea atracției: Vor ieși scântei pe data de 25. Acceptă toate invitațiile – unul dintre acesti tipi îți va oferi o noapte magică.

Găsești horoscopul pentru celelalte șase zodii [AICI][1].

[1]: https://www.miresici.ro/articole/horoscopul-lunii-septembrie-2014-partea-ii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here