Berbec
——

Concentrează-te pe: Odihnă, recuperare și regenerare a forțelor. Guvernatorul semnului tău, Marte, intră în mișcare retrogradă începând cu data de 1. Fii atentă să nu-ți rispipești energia și să nu o folosești într-un mod greșit.
Mantra ta: Introspectează mai mult, revizuiește-ți atitudinea, strategia și planurile, amânând deciziile importante!
Nu te obosi: Să te lansezi în acțiuni noi sau să începi noi proiecte, nu este o perioadă favorabilă.
Puterea atracţiei: Domeniul căsătoriei sau al partenerului de viață este supus shimbării. Evită certurile, încercând să înveți lecția cooperării și a diplomației!

Taur
—-

Concentrează-te pe: Prieteni! Poți cunoaște oameni noi, cu care vei lega relații de lungă durată, sau relația cu o veche cunoștință devine prioritară!
Mantra ta: Mai bine să previi decât să tratezi! Fă-ți un control de rutină la medic, unde vei primi și unele recomandări prețioase.
Nu te obosi: Să fugi de responsabilitățile zilnice, atât de acasă, cât și de la birou! Evitarea unor etape sau a unor amănunte ți-ar putea crea probleme!
Puterea atracţiei: Este indicat ca deciziile pe care le iei acum să fie făcute ca urmare a unei judecăți îndelungate, raționale și mature! Amână momentul dacă nu te simți încă pregătită!

Gemeni
——

Concentrează-te pe: Bani, deoarece luna martie îți aduce noroc pe plan financiar! Poți încasa mai mult, poți negocia favorabil sau te poți angaja!
Mantra ta: Dacă în ultima lună ai fost nevoită să aștepți, acum unele lucruri se lămuresc, iar tu înțelegi și știi mai bine ceea ce ai de făcut!
Nu te obosi: Să ignori sfaturile pe care le primești. Este o perioadă bogată în informații, iar dacă vei ști să le folosești cum trebuie, nu vei avea decât de câștigat!
Puterea atracţiei: O veche iubire se poate întoarce în viața ta sau unele lucruri din trecut trebuie aduse în prezent și puse în discuție alături de partenerul de viață!

Rac

Concentrează-te pe: Studiu. Cu ajutorul unor carți de referință, urmărind o serie de documentare sau participând la cursuri, gradul tău de înțelegere poate fi sporit!
Mantra ta: Recuperează timpul pierdut alături de cei dragi și alătură-te lor ori de câte ori ai ocazia! Mai mult ca sigur vei petrece momente speciale alături de familie!
Nu te obosi: Să achiziționezi aparatură pentru casă, s-ar putea defecta destul de repede sau vei descoperi curând că nu ai ales cea mai bună variantă!
Puterea atracţiei: Saturn își începe retrogradarea în sectorul iubirii, ceea ce îndeamnă la reconsiderarea unor decizii luate anterior! Fii cu băgare de seamă și asumă-ți responsabilitatea pentru ceea ce hotărăști!

Leu

Concentrează-te pe: Relația cu rudele sau cu vecinii, deoarece pot apărea unele disensiuni sau… reglări de conturi!
Mantra ta: Familia joacă un rol important în această perioadă, de aceea cere-le sfatul ori de câte ori simți că ceva nu este în regulă sau te apasă!
Nu te obosi: Să parchezi unde nu trebuie sau să încalci regulile de circulație, neatenția s-ar putea să te coste!
Puterea atracţiei: Venus, planeta iubirii, va activa odată cu data de 5 sectorul cuplului! Profită de acest aspect astral și revigorează relația în care te afli sau… cucerește pe cineva!

Fecioară
——–

Concentrează-te pe: O nouă strategie de business, pe renegocieri sau pe revizuirea schemei de cheltuieli și plăți. S-ar putea să descoperi o nouă scară de valori!
Mantra ta: Empatizează cu cei din jur și lasă intuitția să te ghideze, după data de 17 încolo, când planeta Mercur își începe tranzitul în zodia Peștilor.
Nu te obosi: Să fugi de datorii! În toate există un echilibru, iar din acest motiv este fair-play să-i răsplătești pe cei ce ți-au fost alături atunci când ai avut nevoie!
Puterea atracţiei: Luna Nouă din data de 1 activează domeniul căsătoriei și al partenerului de viață. Implică-te cu pasiune și dăruire, poate fi un nou început!

Află ce le-au pregătit astrele în martie și restul zodiilor, [aici][1]!

[1]: https://www.miresici.ro/articole/horoscopul-lunii-martie-partea-a-ii-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here