Prima parte a horoscopului pentru luna martie o găsiți [aici][1].

Balanță
——-

Concentrează-te pe: Reacții, atitudine și personalitate! Deoarece retrogradarea planetei Marte are loc în zodia ta, este mai bine să nu răspunzi provocărilor și să gândești orice pas înainte de a-l parcurge!
Mantra ta: Intră în joc, și proiectele vor merge strună! Venus se află în zodia Vărsătorului, poziție din care predispune la cooperare, colegialitate, egalitate și muncă de echipă!
Nu te obosi: Să menții în interior tensiunea acumulată! Este un moment prielnic în care să faci sport, să mergi la masaj sau să participi la activități în care să te exprimi liber!
Puterea atracţiei: Razele sfioase de soare, florile și mirosul de primăvară te însuflețesc, iar dorința de a dărui și de a primi iubire este foarte mare. Venus se află în casa iubirii, ceea ce te avantajează și te scoate în evidență!

Scorpion
——–

Concentrează-te pe: Nevoi profunde! Este necesar să te reevaluezi, să te redescoperi și să îți înțelegi natura dorințelor! Este nevoie de o schimbare în viața ta, iar ea nu poate începe decât din interiorul tău!
Mantra ta: Rămâi observator la situațiile din jurul tău, lăsându-le să se desfășoare. Vei înțelege rostul a ceea ce se întâmplă în viitorul apropiat!
Nu te obosi: Să alergi după mai mulți iepuri, s-ar putea ca în final să nu prinzi niciunul!
Puterea atracţiei: Luna Nouă din data de 1 are loc în casa astrologică a iubirii, ceea ce poate marca un nou început, o relație ce stă să se formeze sau o decizie importantă ce vizează partenerul de viață!

Săgetător
———

Concentrează-te pe: Afaceri! Binevoitorul Jupiter, guvernatorul semnului tău, își reia mersul direct din data de 6, aspect ce aduce lămuriri, șanse favorabile și deschidere de drum în sfera finanțelor!
Mantra ta: Familia joacă un rol important în această lună, în care există posibilitatea să fiți nevoiți să luați o decizie importantă.
Nu te obosi: Să fugi de discuția cu o prietenă. Unele conturi trebuie să fie reglate, iar relația voastră poate lua o întorsătură la care nu te-ai așteptat!
Puterea atracţiei: Este posibil ca partenerul de viață să treacă printr-o perioadă mai dificilă sau ca unele probleme din trecut să fie reluate! Fii cu băgare de seamă și nu da curs conflictelor!

Capricorn
———

Concentrează-te pe: Construirea unei strategii financiare, fără a te grăbi să acționezi! Este mai bine să consolidezi, să revezi și să planifici pentru moment, iar restul va veni natural!
Mantra ta: Comunică ceea ce gândești, fii receptivă la ceea ce ți se comunică și fii pe fază la oportunitățile de a cunoaște oameni noi.
Nu te obosi: Să nu îți faci apariția la un curs; îți va fi de mare ajutor în curând!
Puterea atracţiei: Dacă în ultimul timp lucrurile dintre voi nu au fost foarte clare sau a trebuit să luați unele decizii, din data de 6 încolo apele sânt mult mai limpezi.

Vărsător
——–

Concentrează-te pe: Oportunități din sfera job-ului; poți merge către ceva mai bun sau poți avansa!
Mantra ta: Spune da șanselor pe care ți le oferă destinul!
Nu te obosi: Să scapi de examene, interviuri sau testări; sânt necesare în următoarea etapă de viață!
Puterea atracţiei: Venus, planeta iubirii, tranzitează zodia în care te-ai născut, aspect ce predispune la dragsote, la noi începuturi sau la un mai mare magnetism și șarm personal!

Pești
—–

Puncte forte: Instinctul tău e să cauți partea pozitivă ân oameni și situații.
Puncte slabe: Poți fi nehotărâtă, anulând planuri ân ultimul moment!
Stilul preferat: Suprapunerea de piese delicate, feminine ți se potrivește de minune.
Activitatea preferată: îți place să asculți muzica preferată ore-n șir pentru a-ți transforma dispoziția.
Stil de seducție: știi cum să tachinezi un tip pentru a-l face să-și dorească și mai mult de la tine.
Luna aceasta: Luna Nouă intră în semnul tău pe data de 1, astfel că vei simți un val fresh de energie! Notează-ți țelurile pentru anul acesta și âncearcă să schițezi pașii pe care trebuie să-i parcurgi până la ândeplinirea lor. ânsă nu-ți neglija prietenele – plănuiește și câte o gustare veselă cu fetele ân fiecare weekend!
Pe parcursul anului: Mai și iulie sunt luni romantice, iar în octombrie vei face o impresie puternică la muncă. îți plac metodele neconvenționale, dar nu-ți strică să înveți și ponturi tradiționale de la „veterani”, așa că fii cu ochii-n patru.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/horoscopul-lunii-martie-partea-i

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here