Capricorn (22 dec – 19 ian)

Concentrează-te pe: Conexiuni noi. Zodia ta are Soarele ca aliat în zona parteneriatului, ceea ce te face atît de fermecătoare, încît toată lumea va dori să te abordeze. Mergi la toate evenimentele la care ești invitată – vei pleca de acolo cu idei fresh pentru job, dar și noi prieteni!

Mantra ta: Karma nu iartă pe nimeni. Ești tentată să recurgi la orice strategie pentru a te face remarcată la muncă, dar amintește-ți că doar jucînd „curat” poți cunoaște adevăratul succes.

Nu te obosi: Să te apuci de un nou serial. Mai bine termină cele două cărți pe care le-ai abandonat imediat ce a început al doilea sezon din Hannibal.

Puterea atracției: Soarele se aliază cu rebelul Uranus pe data de 8, cînd veți avea chef să încălcați regulile. Invită-l la dans și profitați de lumina difuză pentru a vă atinge. Voi decideți cît de departe puteți merge.

Vărsător (20 ian – 18 feb)

Concentrează-te pe: Timpul petrecut cu ai tăi. Ia-ți cîteva zile de concediu și vizitează-ți familia, dar încearcă să fii prezentă în activitățile pe care le desfășurați împreună. Responsabilitățile profesionale nu sînt totul.

Mantra ta: Instinctul nu te trădează. Încearcă să-ți asculți inima și să nu te lași influențată de opiniile celorlalți. Decizia de a te rupe de „turmă” îți va aduce recompense.

Nu te obosi: Să te pierzi în detalii. Organizează-ți cît mai bine timpul notînd într-o agendă principalele responsabilități – așa eviți să te aglomerezi, dar și să treci cu vederea evenimente importante.

Puterea atracției: Te vei simți puternic atrasă de un străin hot. Această pasiune fulgerătoare te va scoate din rutină, dar dacă ești deja într-o relație serioasă, ar fi mai bine să spui „pas”.

Pești (19 feb – 20 mar)

Concentrează-te pe: Cartea aceea despre cum să ții un discurs perfect. Trebuie să uiți de emoții odată pentru totdeauna și să le arăți superiorilor tăi că ai calități de lider!

Mantra ta: Ieși de sub carapace! În general, ai tendința să te retragi în lumea ta, unde te simți în siguranță, dar sociabilul Mercur te încurajează să-ți împărtășești ideile geniale cu familia, prietenii și colegii de serviciu.

Nu te obosi: Să-ți faci procese de conștiință pentru noua pereche de pantofi, în care ai investit mai mult decît de obicei. Poartă-i cu încredere, acceptă complimentele și vei vedea că a meritat!

Puterea atracției: Propune-i o escapadă la mare pe data de 19, cînd Neptun face echipă cu Venus și vă trezește latura romantică.

Berbec (21 mar – 20 apr)

Concentrează-te pe: Entuziasmul schimbării. Viața ta are ritmul unei tornade în această perioadă, dar nu te speria – e vorba numai despre lucruri bune. Proiectele creative te vor ajuta să te redescoperi, așa că pune-ți imaginația la treabă!

Mantra ta: Echilibrul te menține pe linia de plutire. Ai o atitudine războinică și ești hotărîtă să ceri ceea ce ți se cuvine, dar nu uita: diplomația este cea care-ți înlesnește drumul.

Nu te obosi: Să-ți contrazici colegii de muncă în chestiuni neimportante. Vei crea tensiuni care vă pot afecta modul de lucru.

Puterea atracției: Ce-ar fi să petreceți mai mult timp în natură? Aventurierul Marte se aliază cu Venus, creînd oportunitatea unei expediții pe munte. Provocările întîlnite vor adăuga sare și piper relației!

Taur (21 apr – 21 mai)

Concentrează-te pe: Relațiile cu vechii prieteni, care revin în viața ta pe neașteptate. Acceptă invitația la terasă și bucură-te de o după-amiază veselă depănînd amintiri. N-ar fi rău să faceți planuri pentru viitor!

Mantra ta: Adevărul e o alegere inspirată. Nu trebuie neapărat să-i faci acea favoare prietenei tale dacă tot ce vrei e o seară liniștită alături de romanul preferat. Învață să spui “Nu”, cei care te iubesc vor înțelege.

Nu te obosi: Să investești timp și energie într-un proiect care nu-ți aduce satisfacții. Dacă nu te ajută să evoluezi, nu merită efortul.

Puterea atracției: Tînjești după un masaj senzual care să te conecteze cu iubitul. Ține la îndemînă un ulei aromat și roagă-l să te scape de tensiune.

Gemeni (22 mai – 20 iunie)

Concentrează-te pe: Activitățile distractive cu prietenii. Simți nevoia să uiți de probleme și să rîzi din toată inima, așa că propune-le o seară de stand-up comedy sau karaoke.

Mantra ta: Eforturile sincere nu trec neobservate. Muncești pe brînci, iar superiorii tăi îți apreciază rezultatele. Asigură-te, însă, că ești răsplătită pe măsură.

Nu te obosi: Să faci cheltuieli uriașe atunci cînd ești deprimată – nu numai că nu vei avea nevoie de noile achiziții, dar vei realiza mai tîrziu că nu se potrivesc cu personalitatea ta jucăușă.

Puterea atracției: Un striptease senzual îl va scoate din minți, dar arată-i că și tu ai nevoie de stimulare vizuală. Scapă de haine încet-încet, cu o condiție: să-ți urmeze exemplul.

Găsești horoscopul pentru celelalte șase zodii [AICI][1].

[1]: https://www.miresici.ro/articole/horoscop-iulie-i

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here