Balanță
——-

Concentrează-te pe: Sport, mișcare și canalizarea energiilor în ceva pozitiv. Un hobby sau o pasiune nouă se pot naște în acest moment!
Mantra ta: Vorbește despre tot ceea ce simți și înlătură stările conflictuale! Se prea poate să fii tensionată sau pusă pe scandal.
Nu te obosi: Să nu-i asculți pe cei mici sau pe cei mai tineri ca tine, s-ar putea să înveți de la ei o lecție de viață importantă!
Puterea atracţiei: Cuvântul cheie pentru luna în curs este comunicarea și ascultarea. Încearcă să le aplici relației în care te afli, iar lucrurile se vor așeza de la sine!

Scorpion
——–

Concentrează-te pe: Latura spirituală! Pot exista momente de revelație, de înțelegere sau de luciditate, în care semnificații abstracte până acum ți se arată.
Mantra ta: Ceilalți te pot ajuta să ânțelegi mai mult. Discută cu părinții, familia sau cei dragi problemele pe care le ai sau felul în care te simți.
Nu te obosi: În relația cu o persoană cu care nu te mai înțelegi sau cu care nu mai ești pe aceeași lungime de undă, drumurile voastre o pot lua în direcții diferite!
Puterea atracţiei: Sectorul iubirii este pus la încercare și totul este în mișcare sau schimbare. Gândește-te la ceea ce vrei cu adevărat și acționează în consecință!

Săgetător
———

Concentrează-te pe: Deplasări de scurtă durată, comunicare și cursuri. Aprofundează ceea ce auzi sau ți se spune, fără să emiți judecăți. Vei înțelege cu adevărat semnificația lor mai târziu.
Mantra ta: Ceva din tine este pe cale să se transforme, iar personalitatea ta integrează acum alte valori.
Nu te obosi: Să te împotrivești schimbării, ea este necesară evoluției tale viitoare și planurilor pe care ți le faci.
Puterea atracţiei: ți se cere să fii mai îngăduitoare, mai cooperantă și mai empatică atunci când vine vorba de partenerul de viață. Balanța trebuie să fie echilibrată între voi doi!

Capricorn
———

Concentrează-te pe: Negocieri și discuții despre salariu – apar noi oportunități pentru tine!
Mantra ta: Dacă ai merite, trebuie să-ți fie recunoscute! Fii tare pe poziție și mentine-ți punctul de vedere!
Nu te obosi: Să aștepți pe bancheta din spate ca lucrurile să se rezolve de la sine, este nevoie de implicarea ta directă!
Puterea atracţiei: Planeta frumuseții și a iubirii, Venus, îți tranzitează zodia. Folosește-ți energia pentru a seduce, pentru a fi mai frumoasă și pentru a te redescoperi la nivel fizic!

Vărsător
——–

Puncte forte: Energia și onestitatea sînt două dintre calitățile care te fac atît de apreciată în rîndul prietenilor.
Puncte slabe: Uneori ești tentată să judeci și poți fi încăpățînată.
Stilul preferat: Culorile puternice se asortează cu veselia ta, iar spiritul independent adaugă mai mult farmec oricărei ținute.
Activitatea preferată: Timpul petrecut singură te ajută să-ți găsești echilibrul după care tînjești.
Stil de seducție: Ești întotdeauna pe fază atunci cînd iubitul tău are chef să încercați ceva nou împreună.
Luna aceasta: Ai o perioadă inspirată! Fă-ți un jurnal unde să notezi toate lucrurile care-ți atrag atenția, de la muzică pînă la citate motivaționale.
Pe parcursul anului: Dorințele tale pe plan sentimental sînt pe cale să se îndeplinească, așa că fii încrezătoare și îmbrățișează-ți latura jucăușă. Va merita să explorezi noi moduri de a te exprima. Ai parte de o oportunitate incitantă în carieră prin luna aprilie, iar în august vei trăi momentul tău de glorie. Octombrie și decembrie sînt lunile romantice, fiind foarte probabil să călătorești.

Pești
—–

Concentrează-te pe: Prieteni, chiar dacă unele relații se rup și altele apar. Este timpul ca cei care nu mai fac parte din evoluția ta viitoare să o ia pe alt traseu…
Mantra ta: Lasă lucrurile să se ântâmple și fii doar spectator; vei înțelege mult mai bine deznodământul privind doar din exterior!
Nu te obosi: Din nici un punct de vedere. Este indicat ca în această lună să fii mai activă în planul mental, decât în cel fizic!
Puterea atracţiei: În continuare, casa iubirii este activă și în continuă schimbare, moment în care te poți reîndrăgosti sau poți da altă nuanță relației actuale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here