Berbec
——

Concentrează-te pe: Prieteni și sfera socială! Se arată o lună în care comunicarea cu oamenii apropiați îți aduce unele avantaje sau îți lămurește probleme mai vechi!
Mantra ta: Cooperează, lasă de la tine și ascultă și punctul de vedere al celor din jurul tău!
Nu te obosi: Să fii individualistă și să te gândești numai la tine, accentul este pus pe modul în care relaționezi.
Puterea atracţiei: Marte, planeta acțiunii, se află încă în casa căsătoriei și a partenerului de viață, stimulând relația din toate punctele de vedere. Folosește această energie în scopuri pozitive și nu da curs certurilor.

Taur
—-

Concentrează-te pe: Carieră și sfera profesională! Vor exista informații noi pe care trebuie să le analizezi. Totuși, nu lua decizii până pe data de 28.
Mantra ta: Fii deschisă și urmărește oportunitățile ce ți se arată!
Nu te obosi: Să fugi de responsabilități și de sarcinile ce-ți revin la locul de muncă! Cooperează cu colegii sau cu subalternii pentru a duce toate proiectele la bun sfârșit!
Puterea atracţiei: Dacă nu ești încă într-o relație, luna februarie poate fi momentul în care destinul îți scoate în cale pe cineva. În caz contrar, relația în care te afli, poate trece la un nou nivel!

Gemeni
——

Concentrează-te pe: Dezvoltare personală, cursuri și intelect! Luna februarie îți aduce informații noi, foarte utile pentru tine și pentru viitorul tău!
Mantra ta: Fă o pauză ca să poți merge mai departe! Introspectează tot ceea ce simți, meditează și fii melancolică vizavi de trecutul tău.
Nu te obosi: Să iei decizii sau să te grăbești să acționezi până în data de 28.
Puterea atracţiei: Casa iubirii este activată până în luna iulie a acestui an. Profită de aceste aspecte și canalizează-ți energia în sensul în care dorești!

Rac

Concentrează-te pe: Bani, afaceri, conturi sau împrumuturi, domenii în care trebuie să fii pe fază pentru a colecta toate informațiile de care ai nevoie!
Mantra ta: Familia âți dă putere! Cooperează cu ai tăi pentru a-ți rezolva problemele sau fii alături de ei atunci când au nevoie de tine.
Nu te obosi: Să cheltui în neștire sau să arunci banii pe lucruri inutile, există riscul unor pierderi, pe care le vei regreta mai tarziu!
Puterea atracţiei: Dacă luna trecută au existat disensiuni între tine și persoana iubită, acum este momentul să le clarificați, să le rezolvați și să mergeți înainte, sub o formă sau alta.

Leu

Concentrează-te pe: Cuvintele celorlalți, chiar dacă părerea și modul lor de gândire sânt total diferite de ale tale!
Mantra ta: Mai puțin ego, mai multe activități de echipă! Vei ințelege că fără ceilalți nu ai fi ajuns la același rezultat!
Nu te obosi: Să fugi din calea personalităților diferite de tine, vei avea o lecție importantă de învățat!
Puterea atracţiei: Mercur, planeta comunicării, retrogradează în casa cuplului, moment în care multe lucruri nespuse pot ieși la suprafață. Fii sinceră, deschisă și ascultă până la capăt ce ți se spune!

Fecioară
——–

Concentrează-te pe: Serviciu, colegi și subalterni. Informațiile primite în acest domeniu și discuțiile purtate sânt necesare pentru a soluționa o problemă mai veche!
Mantra ta: Fii pe fază, destinul âți dă niște indicii! Există oportunități pentru a avansa sau pentru a câștiga mai mult!
Nu te obosi: Să te arunci cu capul înainte fără să-ți fi făcut un plan de bătaie! Este mai bine să analizezi toate detaliile, iar luna viitoare să faci o mișcare!
Puterea atracţiei: Venus, planeta iubirii, tranzitează casa iubirii, a idilelor și a aventurii. Revigorează astfel relația curentă sau pornește la… cucerit!

Continuarea [aici][1]!

[1]: https://www.miresici.ro/articole/horoscopul-lunii-februarie-partea-ii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here