Berbec – Semn de foc
——————–

Independentă, activă, entuziastă, ambițioasă

Vibrații noi. 2014 va fi o mare aventură pentru tine! Provocarea? Să spargi vechile tipare și să le dai o șansă tipilor care nu se încadrau în preferințele tale pe vremuri. Aprilie va fi o lună extrem de sociabilă pentru fiecare Berbec. Pregătește-ți mai multe ținute de party, că să poți “zbura” rapid de la un eveniment social la altul. August și decembrie vor fi lunile pline de romantism pentru tine.

Viață și carieră. Superiorii tăi te studiază la începutul anului, pentru a-și da seama dacă ești persoana potrivită care să-și asume responsabilitatea de lider. De acum și pînă în martie, e crucial să dai tot ce poți din punct de vedere profesional. Ai un mod relaxat de a aborda lucrurile, iar asta te ajută, așa că rămîi încrezătoare și nu lăsa pe nimeni să-ți încurce socotelile. Odată cu venirea primăverii, oamenii vor apela la tine pentru idei proaspete. Fă-te vizibilă în mediul social postînd pe blog sau pe pagina de Twitter lucrurile care te interesează. În iulie îți vei dori o vacanță, așa că adună-ți prietenele și mergeți la un festival.

To-do list în 2014

Acceptă schimbarea. Îți plac experiențele noi, dar la început poți fi sceptică. Anul acesta fă o schimbare și permite-i cuiva de încredere să te însoțească în explorarea unui nou teritoriu în fiecare lună.

Ține lucrurile sub control la serviciu. Cu atîtea schimbări și variabile la locul de muncă, e vital să-ți faci o listă cu obiectivele pe care vrei să le atingi în viitorul apropiat. Asta te va menține focusată.

Evadează în iarnă. Nu mai sta în casă – ieși afară și joacă-te în zăpadă sau acceptă chiar o excursie la munte cu prietenii. Lasă-te condusă de entuziasm și competiție, dar nu uita să te încălzești în brațele unui tip hot.

Taur – Semn de pămînt
———————

Feminină, realistă, senzuală, amuzantă

Vibrații noi. Ești cea mai sexy atunci cînd explorezi toate acele lucruri care îți provoacă imaginația. Oportunitățile romantice vor abunda, dar ceea ce faci în martie, iunie și august va conta cel mai mult. Lucrurile pot deveni serioase pînă în toamnă, așa că plănuiți o mini-excursie palpitantă, care să sporească tensiunea sexuală. Rămîi practică privind nevoile tale într-o relație, dar nu uita să-ți împărtășești fanteziile.

Viață și carieră. Totul îți iese perfect la muncă atîta vreme cît rămîi în armonie cu ceilalți. Ianuarie este luna perfectă pentru a consolida un parteneriat, pentru că un aliat puternic te-ar putea propulsa în carieră. În aprilie ar putea apărea niște probleme cu un coleg de muncă, dar lucrurile se vor repara în iulie. Noiembrie îți va aduce o reușită majoră în carieră! Nu uita: nu poți să controlezi totul, așa că, pînă în primăvară, încearcă să nu te mai lași afectată de lucrurile fără importanță.

To-do list în 2014

Lărgește-ți orizonturile. Mergi într-o excursie sau participă la niște cursuri prin care să cunoști oameni noi, interesanți. Dacă reușești să ieși din zona de confort, vei avea parte de recompense consistente.

Inspiră-te dezvoltîndu-ți relația cu un mentor din domeniul tău. Roagă-i pe prietenii tăi sau pe membri ai familiei să-ți prezinte persoane noi – odată ce ai stabilit conexiunea potrivită, vei beneficia de înțelepciunea lor.

Iubiți-vă online. Atunci cînd circumstanțele vă separă, roagă-ți iubitul să păstreze legătura cu tine prin intermediul internetului si pune-l la curent cu lenjeria sexy pe care o porți cît el e plecat.

Gemeni – Semn de aer
——————–

Curioasă, versatilă, inventivă, mereu tînără

Vibrații noi. Nici un tip n-o să-ți poată rezista în acest an dacă lași la vedere toate laturile personalității tale. În ianuarie, provocarea este să găsești un echilibru între latura ta romantică și cea practică, pentru că analizarea excesivă a problemelor nu-ți va ajuta deloc inimioara. Așa că încearcă să fii prezentă, iar din februarie se vor întrezări șansele unei relații, dar numai dacă ești sinceră cu privire la sentimentele tale. Martie și octombrie sînt luni norocoase în dragoste, așa că acceptă orice invitație. Ieșirile distractive cu prietenii îți sporesc strălucirea, iar pretendenții vor fi atrași de energia ta.

Viață și carieră. Cariera ta se află în plină ascensiune! Atragi atenția prin eforturile tale, așa că profită de orice oportunitate care-ți apare în cale, în special la începutul anului. O nouă strategie de organizare pe care o implementezi în februarie îți va aduce beneficii în iunie. Mai și noiembrie sînt luni perfecte pentru o ieșire din oraș, dar ia în calcul locuri liniște, în loc de aventuri extreme. Septembrie este luna în care ai nevoie de un update vestimentar, așa că analizează-ți șifonierul și decide ce îți lipsește.

To-do list în 2014

Ai grijă de sănătatea ta. Ești foarte ocupată în acest an, dar amintește-ți că vei avea de două ori mai multă energie dacă vei mînca sănătos, te vei odihni suficient și vei lua în considerare activitățile relaxante, precum meditația.

Fii recunoscătoare. Petrece o parte din timpul liber gîndindu-te la cele mai inspirate moduri de a le mulțumi oamenilor care te-au sprijinit în anul care a trecut – îți va plăcea să-ți exprimi aprecierea în moduri creative.

Încearcă ceva nou în dormitor. Jucați roluri – poți face pe șefa cu el, dar alternează rolurile puternice cu cele vulnerabile (o să-i placă și secretara neajutorată).

Rac – Semn de apă
—————–

Elegantă, protectoare, grijulie

Vibrații noi. Urmărește cu încredere ceea ce-ți dorești și viața ta va deveni și mai frumoasă. Asta poate însemna că cineva care te adoră, poate un prieten cu beneficii, poate deveni ceva mai mult. Sau că vei privi cu alți ochi un tip drăguț pe care l-ai refuzat în trecut. Pentru a face lucrurile să funcționeze, trebuie să fii sinceră cu tine însăți – și cu el – cu privire la ceea ce vrei cu adevărat. Pasiunea este la foc maxim în ianuarie și martie, așa că nu rata șansa de a acționa. Ce ai așteptat cu nerăbdare va veni la tine în octombrie și decembrie, cele mai romantice luni ale tale.

Viață și carieră. Ai atîtea pe cap, încît singura șansă de a atinge succesul este să-ți stabilești clar scopurile, dar și limitele. Dacă eviți să-ți iei angajamente inutile, atît profesional, cît și social, puterea ta de concentrare va crește și te vei putea ocupa mai cu spor de lucrurile care contează cu adevărat pentru tine. În februarie și martie vei face progrese în carieră, dar momentele tale de maximă strălucire vor avea loc în iunie și iulie, cînd eforturile îți vor fi răsplătite pe de-a-ntregul. August e luna perfectă pentru o vacanță cu fetele.

To-do list în 2014

Ai noroc la finanțe…așa cum n-ai mai avut din 2002! Dar asta nu înseamnă că poți cheltui necontrolat. Mai degrabă, vorbește cu cineva de încredere, care să te sfătuiască în privința unui plan de economii.

Ia cursuri noi. Sau citește biografia unui geniu în domeniul tău. O astfel de activitate te va menține motivată la muncă sau chiar te va inspira pentru un nou proiect palpitant!

În iulie, ieși la aer. Ia-ți cu tine o păturică, ceva de ronțăit și cîteva prietene. O activitate nouă și relaxantă te va ajuta să-ți limpezești gîndurile și să-ți recuperezi energia.

Leu – Semn de foc
—————–

Puternică, îndrăzneață, loială

Vibrații noi. Să îmbrățișezi cele mai simple plăceri ale vieții – mîncarea, vinul și sexul fantastic – înseamnă să trăiești cu adevărat în 2014. Un partener grijuliu și generos este primul pas, așa că fii cu ochii pe genul de bărbat care adoră serile relaxate petrecute acasă. Dacă deja l-ai găsit, asigură-te că petreceți și ceva timp separat. Mai și iulie vor fi lunile pline de iubire, așa că organizează-ți treburile astfel încît să-ți faci timp pentru ceva acțiune cu iubitul tău.

Viață și carieră. 2014 este anul transformărilor, mai ales între ianuarie și aprilie. Strategiile metodice și practice te ajută să faci o tranziție de succes. Caută oportunități noi, care te ajută să călătorești, să comunici și să înveți mai mult, iar pînă în august vei atrage atenția unor persoane influente. Octombrie și noiembrie sînt lunile-cheie în care trebuie să dai tot la muncă. Poți să ripostezi atunci cînd lucrurile nu merg conform planurilor tale, dar în acest an încearcă să menții o relație bună cu prietenii trecînd cu vederea puncte de vedere diferite.

To-do list în 2014

Petrece timp cu oameni importanți. Socializează mai mult la serviciu pentru a obține informații și a te integra în atmosferă. Cariera ta se află într-un punct sensibil, iar aceste conexiuni te vor ajuta pe termen lung, deci… cultivă-le!

Dă-ți seama ce vrei cu adevărat. Explorează-ți sentimentele și descoperă ce-ți dorești de la viață în acest nou an. Cu cît ești mai sinceră cu tine însăți, cu atît vei fi mai motivată să obții totul.

Călătorește cu iubitul. O cameră nouă de hotel, balconul, cada… toate aceste elemente vă vor inspira pentru mișcări noi în pat!

Fecioară – Semn de pămînt
————————-

Grijulie, dedicată, rafinată, minimalistă

Vibrații noi. Bărbații adoră modul tău discret, aproape imperceptibil de a flirta, iar în acest an, dacă reușești să te deschizi emoțional, vei avea pretendenți cu duiumul. Vei fi atrasă de bărbații puternici, care apără lucrurile în care cred. Martie este o lună extra-romantică, perfectă pentru întîlniri și socializare. Pînă în august vei stabili o conexiune serioasă cu un tip care nu numai că îți acordă atenția și respectul pe care le meriți, dar te și ajută să-ți redescoperi latura sălbatică în pat!

Viață și carieră. În februarie, începe o nouă rutină sănătoasă și reconsideră-ți scopurile profesionale. Este o perioadă excelentă și pentru lămurirea unor probleme nerezolvate cu niște colegi de serviciu. Diplomația va fi cea mai inspirată strategie a succesului anul acesta. În iunie vei pune ochii pe o promovare binemeritată. Aprilie, iulie și noiembrie sînt lunile magice în care îți vei putea mări veniturile, așa că muncește din greu pentru a-ți pune ideile în practică. Dacă lucrurile devin copleșitoare, apelează la prietene pentru sprijin și sfaturi.

To-do list în 2014

Upgradează-ți viața socială. Ieși mai mult, participă la petreceri și evenimente sociale. Vei vedea că astfel se vor îmbunătăți toate aspectele vieții tale.

Deschide o afacere. Ia în considerare faptul că o pasiune de-a ta se poate transforma într-un mic business, mai ales dacă e în domeniul sănătății, design-ului sau orice are legătură cu moda.

Îndrăznește și mai mult în pat. Spune-i iubitului tău că ai chef de ceva nou – explorați-vă curiozitatea și încercați lucruri la care nu te-ai gîndit pînă acum.

Citește în continuare Horoscopul anului 2014, [aici][1].

[1]: https://www.miresici.ro/articole/horoscopul-anului-2014-partea-a-ii-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here