Balanță – Semn de aer
————————-

Inteligentă, sofisticată, jucăușă

Vibrații noi. Viața ta amoroasă va deveni extrem de intensă! În sfîrșit, vei avea parte de pasiunea intensă după care tînjeai de multă vreme, dar numai dacă încetezi să te mai gîndești la ce e bine pentru alții și începi să-ți satisfaci propriile dorințe. Încă nu ți-ai găsit Alesul? Ei, bine, septembrie este o lună de cinci stele – vorbim despre seducție în stil mare. Decembrie e o altă lună norocoasă în iubire, așa că preia controlul și bucură-te de scîntei.

Viață și carieră. 2014 va deschide noi orizonturi pentru cariera ta. Încearcă să stabilești conexiuni în ianuarie, și pînă în februarie vei primi feedback pozitiv. Un job nou, care ar putea fi dintr-un domeniu complet diferit față de cel actual, se va concretiza pînă în iulie, cea mai inspirată lună pentru semnarea unui contract. Octombrie și decembrie sînt lunile rezervate distracției cu prietenii, așa că dezlănțuie-te pe ringul de dans!

To-do list în 2014

Călătorește mai mult. Chiar și atunci cînd pleci din țară în interes de serviciu, încearcă să profiți cît mai mult de momentele libere. Descoperă locuri și oameni noi – s-ar putea ca Alesul tău să te aștepte în afara orașului în care locuiești.

Negociază cu stil. 2014 este un an presărat cu oportunități financiare pentru tine, așa că familiarizează-te cu jocul negocierii. Apără-ți interesele și vei fi recompensată!

Explorează-ți preferințele muzicale. Întotdeauna ți-a plăcut muzica, dar e timpul să variezi genurile pe care le asculți – acest lucru s-ar putea să-ți ofere noi perspective. O întîlnire la un concert ar putea avea urmări… palpitante.

Scorpion – Semn de apă
————————–

Intuitivă, discretă, provocatoare, misterioasă

Vibrații noi. E un an plin de magie pentru tine! Vizualizîndu-ți viața așa cum vrei, cu un cont generos în bancă și un bărbat fermecător alături, îți vei găsi motivația îndeplinirii acestor scopuri. Martie și mai sînt lunile romantice în care un visător seducător te atrage în jocul lui. Dacă nu simți o conexiune puternică la nivel emoțional, mergi mai departe fără regrete. În iulie ieși din zona de confort și călătorește într-o țară nouă, preferabil în preajma mării. Dacă ești cuplată, vei adora luna octombrie, pentru că partenerul tău te va răsfăța ca pe o prințesă.

Viață și carieră. Vei fi extrem de ocupată la muncă. Cheia succesului este să echilibrezi viziunea ta îndrăzneață pe termen lung cu abordarea practică a sarcinilor de zi cu zi. Eforturile pe care le vei face în ianuarie îți vor aduce recompense în septembrie, existînd posibilitatea unei promovări. Plănuiește vizite la medic în aprilie și petrece-ți timpul liber cu familia în februarie și iunie. Pînă în octombrie e posibil să te muți într-un apartament nou sau să-ți schimbi jobul. Decembrie este o lună veselă. Împărtășește-ți bucuria cu cei dragi și vei primi în schimb afecțiune.

To-do list în 2014

Economisește pentru mai tîrziu. Chiar dacă îți va părea rău de perechea aceea de pantofi, te vei bucura că ai fost cumpătată cînd vei strînge mai mulți bani pentru a-ți cumpăra o piesă cu adevărat fabuloasă.

Scoate-ți la suprafață latura romantică! Întîlnirile cu lumînări și vin vor fi mai intime ca niciodată, intensificînd acea conexiune pasională de care vă bucurați.
Plănuiește o escapadă la plajă. Cîteva zile de soare și mare te vor ajuta să te odihnești așa cum trebuie și-ți vor spori creativitatea.

Săgetător – Semn de foc
—————————

Aventuroasă, deschisă, exotică, plină de culoare

Vibrații noi. Bărbații vor roi în jurul tău dacă te focusezi pe lucrurile esențiale și ignori detaliile neimportante. Personalitatea ta deschisă te ajută să ai parte de cele mai tari petreceri, dar ești mereu alături de persoana potrivită atunci cînd are nevoie de tine. Arată-i iubitului tău că poți rămîne aceeași tipă distractivă chiar și în zilele cele mai ocupate. Ceva ce seamănă cu un flirt se poate transforma într-o relație serioasă în ianuarie sau iulie, cele mai romantice luni ale tale. Pînă în noiembrie, vei fi îndrăgostită lulea!

Viață și carieră. Va fi un an memorabil. Vei combina norocul cu capacitățile tale incredibile, deci profită de ocazie pentru a-ți atinge cele mai importante scopuri. Niște schimbări importante vor lucra în avantajul tău în aprilie, așa că nu te teme să riști un pic. Vei avea parte de tot sprijinul necesar. În august, încearcă să-ți reorganizezi cheltuielile. Martie și septembrie sînt ideale pentru vacanță. Bucură-te de cîteva zile active cu prietenele.
To-do list în 2014

Asumă-ți un risc! Mai ales dacă e vorba despre un lucru în care crezi din tot sufletul. Riscurile sînt o a doua natură pentru tine, iar anul acesta norocul e de partea ta. Așa că acționează!

Fă mișcare în aer liber. Aerul proaspăt și endorfinele vor fi combinația de care ai nevoie pentru a te reîntîlni cu adrenalina. Mișcările noi te vor scoate din rutină.

Inventează un joc sexy. Partenerul tău tînjește după noutate în pat. Faceți un pact pentru a experimenta poziții noi în anumite zile, dar și locații neașteptate.

Capricorn – Semn de pămînt
——————————

Loială, cumpătată, naturală, ușor obraznică

Vibrații noi. Arată-i că poți fi o tipă relaxată, în ciuda seriozității cu care abordezi fiecare zi. Adaugă puțin piper în dormitor vorbind “murdar”, și-l vei surprinde cu siguranță. Vor ieși scîntei atunci cînd vei găsi un tip suficient de încrezător încît să nu se simtă intimidat de tine, ci să aibă curajul de a-ți împărtăși cele mai profunde sentimente. Casa dragostei se aprinde în aprilie, așa că propune-i o escapadă romantică pentru a vă apropia și mai mult. Dacă partenerul tău devine imprevizibil pe parcursul acestui an, are nevoie de încurajările tale. Single? Iunie și iulie sînt lunile în care îți poți găsi Alesul.

Viață și carieră. Ia lucrurile încet și nu ignora conexiunile care te-ar putea ajuta să avansezi în carieră. Iulie și decembrie vor fi lunile în care vei convinge pe oricine prin farmecul tău irezistibil. Ascultă-ți instinctul cu privire la o nouă traiectorie profesională în mai sau septembrie. Atunci cînd un prieten te supără, încearcă să nu-i porți pică. Mai bine confesează-te unei persoane în care ai încredere.

To-do list în 2014

Găsește-ți noul parfum preferat. Latura ta senzuală va străluci în noul an, iar o aromă nouă îți va spori magnetismul.

Conștientizează-ți scopurile financiare. Vei strînge ceva bani, dar numai dacă te lași pe mîna unui specialist. Prioritizează-ți cheltuielile și deschide-ți un cont de economii.

Arată-ți latura sălbatică. Surprinde-l cu săruturi pasionale în aer liber, atunci cînd vă aflați la un picnic aparent inocent.

Vărsător – Semn de aer
————————–

Prietenoasă, unică, independentă, modernă

Vibrații noi. Călătoriile și experiențele noi îți vor pipera viața amoroasă și te vor conduce către relația pe care ți-o dorești. Dacă ai parte de sesiuni de flirt în februarie, e posibil să te îndrăgostești rapid și profund. În cazul în care ești singură, un tip deosebit îți va ieși în cale la un eveniment local în aprilie, așa că prezintă-te neapărat! Septembrie aduce provocări, dar dacă îți exprimi clar sentimentele totul va merge ca pe roate.

Viață și carieră. La începutul anului, învață ceva nou care să-ți upgradeze CV-ul. Dacă ești în căutarea unui alt job, ianuarie și mai sînt lunile ideale pentru a explora domenii care să se armonizeze cu abilitățile tale incredibile de comunicare. Ideile îndrăznețe vor aduce progrese, așa că nu te da în lături de la nimic! În iulie, ferește-te de bîrfe la serviciu pentru a evita conflictul cu un coleg.

To-do list în 2014

Încearcă sexul în apă.În piscină, în cadă sau la duș – toate aceste locații vor aduce senzații tari pentru tine. Iubitul tău va fi mai mult decît încîntat!

Pune-ți gîndurile în ordine. Cumpără-ți un caiet drăguț de notițe (la fel de creativ ca și tine) și notează în el tot ce gîndești, visezi, speri. Unele idei te vor ajuta să prosperi.

Fii mai afectuoasă. Partenerul tău te va simți distantă uneori, chiar dacă tu nu-ți dai seama de asta. Propune-ți să-l răsfeți cu mai multă afecțiune.

Pești – Semn de apă
——————-

Creativă, visătoare, plină de imaginație

Vibrații noi. E un an incredibil de romantic pentru tine! Ești irezistibilă, așa că urmărește cu încredere ceea ce vrei. Suspectezi că un anume tip simpatic a pus ochii pe tine? E posibil să devină o persoană importantă în viața ta. Ianuarie și februarie vor fi luni fierbinți. Dedică-ți timpul liber explorării fanteziilor sexuale alături de iubitul tău. Plănuiește-ți vacanța de vară în iulie, cînd partenerul va simți nevoia unei escapade pe plajă.

Viață și carieră. Te așteaptă lucruri bune, așa că lasă-te condusă de optimismul natural. Integrează scopuri mărețe în sarcinile de zi cu zi – asta te va apropia de reușită. Cu pași mici vei reuși să faci progrese uriașe la muncă. În ianuarie te vei organiza cel mai bine, așa că profită de noul avînt pentru a-ți îmbunătăți rutina de exerciții. Iunie e luna perfectă pentru un nou proiect, iar în octombrie deja îți vei sărbători succesul. Ia în considerare colaborarea cu un prieten în noiembrie – poți învăța lucruri noi.

To-do list în 2014. Fii prezentă pe rețelele de socializare.
Fără să exagerezi, desigur. Twitter și Instagram îți vor face numele vizibil într-un mod benefic pentru carieră.

Găsește-ți un aliat. Poți reuși și de una singură, dar progresul se va face simțit atunci cînd îți vei uni forțele cu un aliat puternic.

Mîncarea e un bun subiect de conversație anul acesta. Descoperă noi restaurante împreună cu iubitul tău și savurați împreună mîncăruri exotice care să vă “gîdile” imaginația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here