Berbec

Concentrează-te pe: Repararea unor relaţii. Discută deschis şi lămureşte situaţia pe data de 8, în timpul eclipsei, şi vei avea inima mai uşoară.

Mantra ta: Fii flexibilă. Da, ştim că ai dreptate în majoritatea cazurilor, dar un compromis făcut în această perioadă îţi va aduce beneficii neaşteptate.

Nu te obosi: Să iei decizii financiare majore înainte de 23. Vei primi nişte veşti care vor răsturna situaţia.

Puterea atracţiei: Data de 7 este perfectă pentru o activitate romantică. Acceptă invitaţia tipului care te place, chiar dacă ai ceva îndoieli – planetele te asigură că nu vei regreta!

Taur

Concentrează-te pe: Sănătate. Fii mai selectivă atunci când alegi ingredientele mâncărurilor preferate şi nu face excese.

Mantra ta: Rămâi în echilibru. Nu te neglija – hrăneşte-ţi spiritul cu o sesiune de yoga sau cu o carte bună şi vei fi mai productivă ca niciodată.

Nu te obosi: Să te laşi afectată de un eşec. Până pe data de 27 vei fi din nou în formă maximă şi-ţi vei demonstra că nimic nu te poate pune la pământ.

Puterea atracţiei: Eclipsa de pe data de 23 îţi influenţează serios viaţa amoroasă. Fii atentă: un tip nou pe care îl vei cunoaşte ţi-ar putea schimba destinul.

Gemeni

Concentrează-te pe: Distracţie. Soarele îţi aduce veselie şi creativitate, iar Mercur în retrograd te avertizează că ai nevoie să te deconectezi.

Mantra ta: Încrederea te ajută să obţii orice. Respectă-ţi viziunea şi ignoră criticile.
Nu te obosi: Să mulţumeşti pe toată lumea. Oamenii care te iubesc te vor sprijini, indiferent ce decizie ai lua.

Puterea atracţiei: Mercur şi Soarele se reunesc pe data de 16, sporind aura sexy a zilei. Simte-te liberă să preiei conducerea – dacă eşti single, invită-l la un pahar pe tipul care-ţi place, iar dacă eşti cuplată, dă-i ordine iubitului în dormitor.

Rac

Concentrează-te pe: Familie. În ultimele luni ai muncit din greu, acum e vremea să te reconectezi cu restul vieţii tale.

Mantra ta: Nu dezordinii. Aruncă sau donează lucrurile vechi, pe care nu le mai foloseşti. O curăţenie de toamnă te va revigora şi îţi va da senzaţia că o iei de la zero.

Nu te obosi: Să te contrazici cu şeful tău, care are o perioadă mai proastă. Respiră adânc şi aşteaptă să treacă furtuna.

Puterea atracţiei: Eşti extrem de seducătoare pe data de 27, când Venus se conectează cu Neptun. Nimeni nu-ţi va putea rezista. Flirtează intens cu iubitul sau cu…viitorul iubit.

Leu

Concentrează-te pe: Înscrierea la un nou club sau organizaţie. Conxiunile pe care le vei stabili îţi vor fi de mare folos pe viitor.

Mantra ta: Şi trecutul are părţi bune. Un prieten din copilărie va apărea din nou în viaţa ta pe data de 17, provocându-te să încerci ceva inedit.

Nu te obosi: Să te laşi sedusă de promisiuni false. Ascultă-ţi intuiţia şi îţi vei mulţumi mai târziu.

Puterea atracţiei: Ai parte de o schimbare majoră relaţionată cu locuinţa în jurul datei de 23. Poate tu şi iubitul tău vă mutaţi împreună? Sau poate un tip drăguţ se mută pe acelaşi etaj cu tine. Orice ar fi, pregăteşte-te!

Fecioară

Concentrează-te pe: Sporirea economiilor. Eclipsa din Casa Banilor de pe data de 8 îţi va aduce o oportunitate incredibilă.

Mantra ta: Fii ochi şi urechi. Vei afla o informaţie importantă la serviciu care, dacă o ţii pentru tine, te va propulsa în carieră.

Nu te obosi: Să te grăbeşti cu concluziile într-o chestiune legată de familie. Cere mai multe detalii şi abia apoi expune-ţi punctul de vedere.

Puterea atracţiei: Nu lăsa plictiseala să vă ajungă din urmă. Propune-i iubitului să experimentaţi mişcări noi – e tot ce vrea să audă în această perioadă.

Găsești horoscopul pentru celelalte șase zodii [AICI][1].

[1]: https://www.miresici.ro/articole/horoscop-octombrie-2014-partea-i

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here