Balanţă

Puncte forte: Farmecul tău personal are puterea de a răsturna situaţii.

Puncte slabe: Uneori eşti pasivă, alteori faci tot posibilul să-ţi impui punctul de vedere. Prietenii te consideră imprevizibilă.

Stilul preferat: Îţi place stilul retro feminin, pentru că îţi pune în valoare personalitatea.

Activitatea preferată: Munceşti din greu, dar tânjeşti după locaţii luxoase atunci când ai nevoie de relaxare.

Stil de seducţie: Alertă de flirt! Inteligenţa şi veselia ta sunt ca un magnet pentru bărbaţii din cercul tău social.

Luna asta: Ai parte de socializare şi conexiuni – specialităţile tale. Luna plină în Casa Parteneriatului pe data de 14 poate transforma o iubire din adolescenţă într-o relaţie de durată. Vei avea parte de nişte venituri suplimentare după eclipsa solară de pe data de 23, aşa că gândeşte-te la moduri inteligente de a investi (şi cheltui).

Pe parcursul anului: În următoarele luni te vei afla în lumina reflectoarelor, aşa cum îţi place, deci pregăteşte-te să străluceşti şi să impresionezi. Decembrie şi februarie sunt luni pentru iubire – un spirit rebel îţi va fura inima şi îţi va deschide sufletul.

Nu te descuraja dacă şeful e mai dur cu tine luna asta. O victorie profesională te aşteaptă cu braţele deschise în aprilie. Rămâi deschisă la tot ce e nou şi nu te teme să abordezi situaţiile puţin diferit.

Cele mai hot alegeri amoroase

Berbec

E afectuos şi amuzant, calităţi pe care le apreciezi, pentru că reuşesc să te scoată din cotidian. Alături de el te simţi liberă.

Vărsător

Spiritul lui creativ îţi deschide calea către oameni şi evenimente interesante. În plus, el ştie să aprecieze cel mai bine umorul tău inteligent.

Scorpion

Concentrează-te pe: Noi oportunităţi. Eclipsa solară din semnul tău de pe data de 23 te va ajuta să te descotoroseşti de un obicei distructiv.

Mantra ta: Ieşi din zona de confort. Ai o relaţie delicată cu schimbările, dar acum e cel mai bun moment pentru a experimenta ceva diferit.

Nu te obosi: Să complici lucrurile. Rigiditatea nu te va ajuta în relaţia cu prietenii, aşa că încearcă să fii mai flexibilă.

Puterea atracţiei: Venus cea sexy intră în semnul tău pe data de 23, fenomen ce-ţi va aduce dragostea. Updatează-ţi stilul şi acceptă toate invitaţiile – nu ştii de unde sare iepurele.

Săgetător

Concentrează-te pe: Colaborări. Soarele se află în armonie cu Marte pe data de 15, oferindu-ţi oportunitatea să cunoşti oameni cu idealuri asemănătoare.

Mantra ta: Atenţie la detalii. Pentru că Mercur se află în retrograd, s-ar putea să experimentezi nişte probleme tehnice legate de corespondenţă. Gândeşte-te de două ori înainte de a da „send” unui mail.

Nu te obosi: Să-ţi pierzi răbdarea la serviciu. Munca ta asiduă va da rezultate, chiar dacă uneori simţi că nu eşti apreciată.

Puterea atracţiei: Ascultă-ţi inima cu ocazia eclipsei de pe 23. Dacă instinctul îţi spune că el e Alesul, dă-ţi voie să te îndrăgosteşti din nou.

Capricorn

Concentrează-te pe: Finalizarea vechilor proiecte. Marte intră în semnul tău pentru prima dată după doi ani pe data de 26, aducându-ţi multă aventură. Scapă de responsabilităţile vechi ca să te poţi bucura de prezent.

Mantra ta: Ţinteşte mai sus. Marte e de partea ta, ceea ce înseamnă că îţi va fi mult mai uşor să-ţi atingi scopurile.

Nu te obosi: Să-ţi pierzi cumpătul la serviciu. Treci peste critici şi fă-ţi treaba ca o profesionistă.

Puterea atracţiei: Invită-ţi iubitul la o piesă de teatru sau la un concert. Activităţile intense provoacă imaginaţia, deci veţi avea parte de şi mai multă distracţie în dormitor.

Vărsător

Concentrează-te pe: Comunicarea eficientă a mesajelor. Eclipsa de pe data de 8 te va ajuta să fii deschisă în preajma persoanelor dragi.

Mantra ta: Nu lăsa istoria să se repete. Mercur în retrograd îţi dă ocazia să înveţi din greşelile pe care le-ai făcut în trecut, pentru ca viitorul să fie mai blând cu tine.
Nu te obosi: Să plănuieşti excursii. E momentul să te relaxezi şi să cauţi liniştea acasă, alături de familie.

Puterea atracţiei: Uranus, planeta ta, se va afla în opoziţie cu Venus pe data de 11, favorizând relaţiile pasionale. Caută pe cineva care-ţi împărtăşeşte viziunea asupra lumii.

Peşti

Concentrează-te pe: O investiţie nouă. Fie că este vorba despre o maşină nouă sau un apartament, te aşteaptă o schimbare majoră.

Mantra ta: Pune suflet în tot ceea ce faci. Eşti creativă, aşa că foloseşte-ţi imaginaţia şi vei impresiona indiferent de context.

Nu te obosi: Să-i judeci pe cei din jur. Dacă prietena ta are chef să-şi compromită dieta cu o porţie dublă de nachos, nu o face să se simtă şi mai vinovată.

Puterea atracţiei: Soarele aduce romantism pe data de 28. Dacă eşti singură, profită de ocazie pentru a te face vizibilă. Cuplată? Rămâi acasă cu iubitul şi faceţi dragoste toată noaptea.

Găsești horoscopul pentru celelalte șase zodii [AICI][1].

[1]: https://www.miresici.ro/articole/horoscop-octombrie-2014-partea-ii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here