Scorpion

Puncte forte: Ai o intuiție extraordinară, care te ajută să “citești” oamenii – de aceea prietenii apelează la tine pentru sfaturi.

Puncte slabe: Faptul că tinzi să-i tratezi pe ceilalți cu răceală te face să pari lipsită de sentimente, cu toate că ești o tipă pasională.

Stilul preferat: Ești cea care reușește întotdeauna să transforme o ținută all black într-un outfit elegant, feminin.

Activitatea preferată: Pentru că ești însetată de cunoștințe noi, îți place să-ți petreci timpul liber devorând cărți de psihologie și bloguri de cultură.

Stil de seducție: Știi exact când e momentul să te retragi ca să-l faci să te dorească și mai mult. Latura ta misterioasă îi înnebunește pe bărbați.

Luna aceasta: Eclipsa solară de pe data de 23 octombrie te va ajuta să îmbrățișezi schimbarea. Dragostea te va găsi cu ocazia lunii pline de pe data de 6. Tot în jurul aceleiași date, Mercur intră în semnul tău, ajutându-te să comunici mai eficient în mediul profesional. Îi vei atrage pe toți de partea ta.

Pe parcursul anului: Ești o maestră a viziunilor cu privire la viitor. Dacă-ți faci de pe acum un plan măreț și îl divizezi în pași mici, vei obține rezultate concrete în câteva luni. În decembrie și ianuarie totul va ieși ca pe roate la serviciu, iar martie și august îți vor aduce o doză consistentă de romantism.

Acum ai nevoie de: Lenjerie nouă, ca să te conectezi cu latura ta pasională.

Cele mai hot alegeri amoroase

Pești
Vă potriviți atât de bine, încât puteți conversa zile-n șir fără să vă plictisiți, iar în dormitor ies scântei!

Capricon
Tipul ăsta te ține cu picioarele pe pământ și te impresionează cu inteligența lui. Împreună puteți obține tot ce vă doriți.

Săgetător

Luna asta: Viața ta se aglomerează după Luna Nouă din data de 22, iar intuiția îți aduce mai mulți bani. Mercur e în retrograd, așa că rezolvă-ți toate probleme de comunicare cu ceilalți, ca să te asiguri că nimic nu stă în calea succesului tău. Pe la jumătatea lunii, bucură-te de o ieșire revigorantă alături de iubitul tău.

Ai nevoie de: O mai bună organizare. Câteva cutii de bijuterii te vor ajuta să-ți aranjezi accesoriile cu stil.

Bărbatul Săgetător: Are nevoie de afecțiune, așa că îți va propune o mini-vacanță romantică.

Capricorn

Luna asta: Marte și puternicul Pluto se reunesc în semnul tău pe data de 10, oferindu-ți o rară oportunitate de a-ți îndeplini scopurile. Socializează mai mult – timpul investit în această activitate îți va aduce beneficii pe termen lung. Întâlnirea cu gașca va aprinde o conversație interesantă, pe care iubitul tău va dori să o continuați acasă, în compania unui pahar cu vin.

Ai nevoie de: O atitudine încrezătoare la serviciu. Poartă o jachetă impunătoare, care să-ți pună în valoare calitățile de lider.

Bărbatul Capricorn: Are o dispoziție competitivă. Plănuiește o seară de jocuri video cu prietenii – va fi încântat!

Vărsător

Luna asta: Dacă dă năvală o situație nerezolvată din trecut, ai încredere în forțele tale și amintește-ți câte lucruri minunate ai realizat până acum. În noaptea de 26 vei străluci, așa că nu sta în casă – toate privirile vor fi ațintite asupra ta.

Ai nevoie de: O updatare de look. Investește într-un accesoriu puternic.

Bărbatul Vărsător: Spune-i să-și pună costumul pentru o ieșire elegantă în oraș. Nu uita să-l complimentezi, are nevoie de asta.

Pești

Luna asta: Te așteaptă o mare aventură, așa că încearcă să ieși din zona de confort, măcar pentru o noapte. O schimbare de scenariu îți va oferi o nouă perspectivă asupra vieții tale. Te gândești, de asemenea, să-ți îmbunătățești abilitățile, așa că n-ar fi rău să te înscrii la niște cursuri. E o lună bună pentru romantism, dar trebuie să fii deschisă la schimbări.

Ai nevoie de: O gură de aer proaspăt. Împachetează câteva lucruri și pornește într-o mică expediție.

Bărbatul Pești: Are multă energie. Invită-l la dans sau scoate-l la un meci de baschet în weekend.

Berbec

Luna asta: Viața ta sexuală devine mai intensă! Noaptea de 21 va fi cea mai potrivită pentru dezlănțuirea pasiunii. Vei fi de neoprit, deci folosește-ți puterile înțelept.

Ai nevoie de: Upgradarea lookului. Ca să-ți potolești setea de noutate, nu trebuie neapărat să adopți o tunsoare punk – pur și simplă schimbă nuanța rujului cu una mai îndrăzneață.

Bărbatul Berbec: Vrea să scape de tensiunea acumulată la serviciu. Mergeți la un curs de yoga împreună – veți învăța mișcări hot, numai bune de aplicat în dormitor.

Găsești horoscopul pentru celelalte șase zodii [AICI][1].

[1]: https://www.miresici.ro/articole/horoscop-noiembrie-2014-partea-ii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here