Cele mai inalte cladiri din Asia, un ritm de viata alert, aeroportul cu cel mai mare trafic de pe continentul asiatic, pe toate le gasesti in Hong Kong, cel mai cosmopolit oras al Chinei, care si-a pastrat pana in ziua de azi farmecul oriental administrat atat de riguros de britanici.

Vizitezi Victoria Peak (Varful Victoria) de unde se deschide o panorama superba a orasului, Repulse Bay – principala plaja a Hong Kong-ului, Cartierul Central si Aberdeen.

O croaziera la miezul noptii este cea mai buna modalitate de a te bucura de Simfonia Luminilor in Tsim She Tsui, un show de o orbitoare extravaganta.

O alta atractie o constituie Templul Wong Tai, situat in partea de nord a districtului Kowloon, un paradis al templelor si al shoppingului deopotriva. Nicio experienta nu se poate compara cu cea pe care ti-o da urcarea cu The Peak Tram. Tras de cabluri de otel, cabina te urca la 373 de metri in timp ce nu te poti opri sa filmezi zgaraie-norii care se astern la picioarele tale.

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here