Insulele Hawaii sunt unice atat pentru ca sunt singurul loc de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii cu un palat regal – Palatul Iolani din Honolulu – cat si pentru faptul ca au cei mai inalti munti vulcanici insulari.

Sunt sase insule hawaii-ene de vizitat: Kauai, Oahu, Molokai, Lanai, Maui si Hawaii’s Big Island, fiecare avand propria personalitate si oferta de aventuri unice. Zona metropolitana din Honolulu se intalneste cu apele clare ale plajei Kailua, iar de la Palatul Iolani mergi la memorialul golf Pearl Harbor.

Kauai este a patra insula ca marime in Hawaii. Numita si Garden Isle, Kauai te intampina cu vai verzi, paduri tropicale, cascade ametitoare si te invita sa te dai cu caiacul pe Wailua si sa faci snorkeling la Poipu Beach. In Hawaii’s Big Island treci de la magma topita din parcul muntilor vulcanici la padurile tropicale de pe coasta Hamakua si nisipurile negre de pe plaja Punaluu.

Periodic, in Hawaii au loc festivaluri si competitii la care pot fi vazute celebrele dansuri hula, insotite de cantece care transmit povesti si traditii locale.

– Cost mediu sejur de 8 nopti(avion + cazare hotel 4* cu mic dejun inclus): 1.850 euro/pers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here