Deși au vrut să fie secret, un binevoitor le-a dezvăluit planurile cu puțin timp înainte de fericitul eveniment. Cu toate acestea, nunta a avut loc după planul bine pus la punct de proaspeții însurăței.

*[Avril Lavigne si Chad Kroeger s-au casatorit][1]*

Însărcinată cu primul copil al lui Olivier, Halle Berry a fost o miresică fericită având-o alături de ea la altar și pe fiica sa dintr-o relație anterioară, Nahla. Micuța are o relație foarte apropiată deja cu Olivier, deși are alt tătic și probabil că vestea că va avea un frățior sau o surioară a încântat-o enorm.

Căsătoria a avut loc în Franța, un loc preferat de multe dintre vedetele de la Hollywood. Nu cu mult timp în urmă, Avril Lavigne și Chad Kroeger și-au unit destinele într-un castel din sudul Franței. Halle și Olivier au petrecut alături de cei aproximativ 60 de invitații ai lor la Chateau des Conde.

[*Avril Lavigne, planuri de nunta spectaculoase*][2]

Petrecerea a ținut până târziu în noapte și a culminat cu un foc de artificii spectaculos. Deși nu au existat fotografii cu rochia de mireasă a actriței, una dintre fotografiile făcute de paparazzi au reușit să o surprindă pe mireasă în mașină spre ceremonia religioasă și putem afirma că aceasta a purtat o rochie albă.

Cei doi sunt logodiți încă din iunie, anul trecut, sarcina fiind doar un fericit motiv în plus să facă pasul cel mare. Deși Halle a mai fost căsătorită deja de 2 ori, să sperăm că cea de-a treia căsătorie îi va purta mai mult noroc.

[*Nunta regala: Printesa Madeleine a Suediei si Chris O’Neill s-au casatorit*][3]

Casă de pitră și sarcină ușoară în continuare actriței! Așteptăm cu nerăbdare să aflăm ce sex are copilul lor.

[1]: http://www.cosmopolitan.ro/cosmo-star/star-cv/avril-lavigne-s-a-casatorit-2139658
[2]: https://www.miresici.ro/articole/avril-lavigne-planuri-de-nunta-spectaculoase
[3]: https://www.miresici.ro/articole/nunta-regala-printesa-madeleine-a-suediei-si-chris-oneill-s-au-casatorit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here