Deși au vrut să fie secret, un binevoitor le-a dezvăluit planurile cu puțin timp înainte de fericitul eveniment. Cu toate acestea, nunta a avut loc după planul bine pus la punct de proaspeții însurăței.

Citeste si: Avril Lavigne si Chad Kroeger s-au casatorit

Însărcinată cu primul copil al lui Olivier, Halle Berry a fost o miresică fericită având-o alături de ea la altar și pe fiica sa dintr-o relație anterioară, Nahla. Micuța are o relație foarte apropiată deja cu Olivier, deși are alt tătic și probabil că vestea că va avea un frățior sau o surioară a încântat-o enorm.

Căsătoria a avut loc în Franța, un loc preferat de multe dintre vedetele de la Hollywood. Nu cu mult timp în urmă, Avril Lavigne și Chad Kroeger și-au unit destinele într-un castel din sudul Franței. Halle și Olivier au petrecut alături de cei aproximativ 60 de invitații ai lor la Chateau des Conde.

Citeste si: Avril Lavigne, planuri de nunta spectaculoase

Petrecerea a ținut până târziu în noapte și a culminat cu un foc de artificii spectaculos. Deși nu au existat fotografii cu rochia de mireasă a actriței, una dintre fotografiile făcute de paparazzi au reușit să o surprindă pe mireasă în mașină spre ceremonia religioasă și putem afirma că aceasta a purtat o rochie albă.

Cei doi sunt logodiți încă din iunie, anul trecut, sarcina fiind doar un fericit motiv în plus să facă pasul cel mare. Deși Halle a mai fost căsătorită deja de 2 ori, să sperăm că cea de-a treia căsătorie îi va purta mai mult noroc.

Citeste si: Nunta regala: Printesa Madeleine a Suediei si Chris O’Neill s-au casatorit

Casă de pitră și sarcină ușoară în continuare actriței! Așteptăm cu nerăbdare să aflăm ce sex are copilul lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here