Nunta boemă este un eveniment intim, între prieteni care apreciază acest gen de evenimente. Poate că familiile voastre nu vor înțelege la început alegerea voastră, dar cu siguranță că atmosfera relaxată și plină de bucurie îi va convinge că vă definește cel mai bine.

Citește și: Totul despre nunta vintage

Rochia de mireasă

La nunțile de inspirație boemă sunt preferate rochiile cu talie empire, scurte sau lungi, din materiale prețioase precum dantela și mătasea. Deși albul este recomandat, o rochie într-o culoare pastelată sau cu imprimeu floral nu este de refuzat.

Florile

Atât cele din buchet cât și cele din păr vor fi flori de câmp, proaspăt culese, de culori și mărimi diverse. Deși acest gen de flori nu rezistă în timp, este de-ajuns să arate bine în ziua nunții, iar apoi le vei admira din fotografii.

Citește și: Visul unei nopti de vara – sfaturi si recomandari

Coafură

Se poartă pletele desprinse, ușor undulate la vârfuri sau diversele împletituri. Look-ul lejer va fi asortat cu un machiaj discret, în nuanțe pastelate.

Locația

Cele mai fermecătoare locații pentru o nuntă boemă sunt cele din natură, într-o poieniță verde de pădure sau într-o livadă de cireși înflorită, sau dacă este cazul, în propria grădină.

Citește și: Nunta tematica – pana de paun

Decorațiunile

Sunt foarte populare mesele lungi de lemn, la care se pot așeza mai mulți invitați. De la un capăt la celălalt al mesei puteți decora cu ghivece de flori, lumânărele parfumate, cofere de sticlă pictată pline cu flori sălbatice.

În copaci puteți agăța ghirlande colorate făcute în casă sau șiraguri de beculețe mici. O altă idee pentru decorațiunile atârnate în copaci sunt fotografii cu voi doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here