Actorul și soția sa au dorit ca nunta lor să nu fie una prea mediatizată (deși evenimentul a fost considerat de către media „nunta anului”), ci au ales o ceremonie, privată. Acum, cei doi își petrec luna de miere izolați, la conacul lor de la țară, din Marea Britanie.

Cei doi vor să fie cu adevărat izolați, și nici măcar rudele lor nu îi pot vizita. Singurii cărora accesul le este permis sunt cei de la compania de catering.

Cuplul se va întoarce din luna de miere săptămâna viitoare. Clooney și soția sa s-au căsătorit la hotelul Aman din apropierea Canal Grande, alegând acest loc pentru că s-au cunoscut în Italia.

În drum spre hotel (care este, de fapt, un palat construit în secolul al XVI-lea), barca cu motor care îi transporta a fost blocată câteva minute pe Canal Grande, ocazie cu care paparazzi au reușit să se apropie suficient de mult… în ciuda faptului că poliția venețiană a încercat să îi țină departe.

Citeste si: Cu gondola in Venetia

Printre invitați se numără modelul Cindy Crawford şi soţul ei, Rande Gerber (care a fost cavaler de onoare), actorul Matt Damon şi soţia lui, Luciana Barroso, actorul Bill Murray, Bono, vocalistul trupei U2, actriţa Ellen Barkin şi Anna Wintour, redactorul-şef al revistei Vogue. Ceremonia a fost oficiată de fostul primar al Romei și bunul prieten al lui Clooney, Walter Veltroni.

La nuntă a participat și Lana Del Ray care a susținut un concert live, cântăreața fiind angajată de către Clooney pentru soția sa. În plus, se pare că mirele însuși a urcat pe scenă pentru a-i dedica soției sale o melodie de dragoste.

Cei doi și-au făcut publică relația în octombrie 2013, iar în aprilie anul acesta s-au logodit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here