Florida inseamna “Pastele Florilor” si este o peninsula insorita, situata intre Golful Mexic si Oceanul Atlantic.
Pleci din Orlando si calatoresti prin Winter Haven spre cea mai frumoasa coasta, numita sugestiv Coasta Raiului.

Everglades este cea mai mare salbaticie subtropicala a Americii si iti permite sa traversezi o mlastina, sa privesti numeroasele specii de pasari, crocodili, serpi si broaste testoase si sa vizitezi o ferma de aligatori.

Cobori de-a lungul coastei de est a Floridei, spre Miami Beach. Miami, al treilea oras in topul destinatiilor din SUA, dupa Los Angeles si New York, este o metropola cosmopolita, exotica si multiculturala.

Plajele cu nisip fin si palmieri, cerul albastru si soarele omniprezent, plimbarile de-a lungul falezei, cluburile si dansul pana in zori te asteapta pentru distractie, relaxare sau senzatii tari. Principalele obiective din Miami sunt Art Deco District, Coconut Grove, Coral Gables, Little Havana, Miami Seaquarium, Tropical Garden si Miami Metrozoo. Ca noua mireasa, te va incanta Castelul Cenusaresei si dansul cu Mickey Mouse la Disneyland, imperiul fanteziei si divertismentului.

Fort Lauderdale este o zona mirifica din sudul Floridei, denumita “Venetia Americii” – datorita canalelor care o strabat. Este totodata o destinatie iubita de proprietarii de yahturi. Dupa ce faci baie in ocean, te relaxezi la terasele de pe faleza si te rasfeti cu meniurile delicioase ale restaurantelor cu muzica jamaicana, latina, cubaneza sau hip-hop iti ramane timp si pentru o croaziera in [Bahamas][1].

– Cost mediu sejur de 13 nopti (avion + cazare la hotel de trei stele) : 1.680 euro/persoana

[1]: https://www.miresici.ro/articole/bahamas-insula-paradisului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here