Indrazneste sa fii pentru o noapte Seherezada tuturor, iar pentru o viata doar a iubitului tau!

Alf layla wa layla…

Ca sa recreezi atmosfera din „1001 de nopti” trebuie sa pui foarte bine la punct decoratiunile. Alege ghirlade cu beculete albe sau plase de instalatie si aplica-le pe tavanul restaurantului. Asta o sa dea impresia unui cer instelat. Apoi, cumpara bucati mari de materiale in culori precum grena, auriu, albastru inchis, verde jad, mov si prinde-le strategic din tavan incat sa redea impresia unui cort.

Pe jos plaseaza covorase si carpete imprimate in nuante vii si perne mari satinate. Pe mese aranjeaza lampi fermecate imprimate cu monogramele voastre, iar langa, intr-o cupa aurie, pune delicioase migdale trase in ciocolata.

Insereaza in playlistul serii melodii arabesti traditionale sau coloanele sonore de la Aladdin sau Lawrence al Arabiei. Ocupa-te ca la surpriza serii sa aveti parte de dansul incitant al unor dansatoare din buric profesioniste. Invitatii o sa ramana muti de uimire si admiratie, mai ales cei de sex masculin. Cu siguranta nunta voastra o sa le ramana intiparita in memorie o perioada indelungata!

In meniu strecoara si preparate libaneze sau siriene. Bucataria arabeasca este recunoscuta pentru savoarea inconfundabila si, nu-i asa, cine a gustat un delicios hummus rasfatat cu o lipie proaspata cu mac si susan ori o magnifica salata tabbouleh s-a indragostit pe loc! Ca sa nu mai vorbim de cuscus!

Simona, cititoare Miresici: „Toate nuntile tematice sunt foarte dragute daca exista implicare maxima si daca invitatii stiu sa guste momentul si sa se bucure alaturi de miri.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here