In toate familiile sunt cel putin un baietel si o fetita care vor cu orice pret sa fie importanti la nunta ta. Si este foarte bine, deoarece nu exista exces de dragalasenie la o nunta. Imagineaza-ti ca cei mici sunt echivalentul tau si al logodnicului tau in copilarie si ca la fel de frumosi ati fi fost si atunci impreuna. Trebuie sa ai grija sa ii instruiesti bine din timp, ca sa stie fiecare ce are de facut. Iata cum sa procedezi.

*Citeste si: [9 buchete de mireasa neobisnuite][1]*

Repetitia este mama invataturii. Daca cei doi sunt micuti risti sa uite ce trebuie sa faca sau sa se emotioneze si sa inceapa sa planga. Ca sa previi orice scena trebuie sa repeti cu ei de mai multe ori ce au de facut.

Fetita cu florile poarta un cosulet cu petale pe care trebuie sa le imprastie in biserica inainte sa intrati voi doi, iar baietelul trebuie sa poarte pe o pernuta verighetele in timpul ceremoniei. Nu uita in timpul repetitiilor sa ii recompensezi pe cei doi, atunci cand fac ce trebuie.

*Citeste si: [Cale albe – 5 utilizari chic pentru nunta ta][2]*

Desemneaza ajutor. Ca sa fii sigura ca totul se desfasoara conform repetitiilor poti sa o rogi pe mama lorsa stea langa cei mici sau pe o domnisoara de onoare. Este recomandat sa nu atribui aceasta responsabilitate unui copil mai mic de 4 ani, deoarece isi pierde repede rabdarea.

Fa sa para un joc. Nu le da impresia copiilor ca au de facut ceva dificil ci coboara-te la nivelul lor si propune-le un joc la care pot castiga premii. Daca reusesc sa indeplineasca sarcinile isi pot alege singuri recompensa. Va fi mai captivant pentru ei sa se implice daca este vorba sa obtina o ciocolatica sau o jucarie drept.

*Citeste si: [Fara crize de familie in ziua nuntii][3]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/9-buchete-de-mireasa-neobisnuite
[2]: https://www.miresici.ro/articole/cale-albe-5-utilizari-chic-pentru-nunta-ta
[3]: https://www.miresici.ro/articole/fara-crize-de-familie-in-ziua-nuntii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here