Pas cu pas te vom sfatui si iti vom prezenta idei interesante pentru ca tu sa iti confectionezi cea mai frumoasa invitatie. E simplu si…ieftin! Sa trecem la treaba!

Piata cu accesorii de nunta abunda in oferte si modele de invitatii care de care mai sofisticate si mai ingenioase. Dar pentru ca vremurile pe care le traim sunt ceva mai neprietenoase, iar bugetele de nunta cu tot mai putine zerouri in coada, ce-ai zice de niste invitatii home-made? Ai nevoie de putina indemanare si o gasca de prietene gata sa iti sara in ajutor. Noi suntem aici cu ideile, tu vino cu entuziasmul!

*Ella_nika: „Noi ne-am facut singuri invitatiile de nunta si sunt extrem de simple atat ca design, cat si ca text. Nu am vrut sa fie ceva pompos si noua ne plac foarte mult!”*

Invitatia Romantica

Ustensile necesare:

• Carton

• Voal

• Fundite

• Capsator

• Imprimanta

• Conexiune la Internet

• Rabdare si buna dispozitie!

Primul pas este sa iti achizitionezi toate aceste lucruri. Opteaza pentru depozite, unde poti sa le cumperi la metru si mult mai ieftin. Apoi este obligatoriu sa stabilesti dimensiunile pe care le doresti pentru invitatii si sa apelezi la o firma specializata pentru taierea cartonului si a voalului intr-un mod fara cusur.

Pentru acest model specialistii recomanda cartonul alb imaculat, rasfatat de un voal in culori delicate (lila, piersiciu, roze, bleu, crem), ce poate sa aiba si un model dragut.

Pentru textul de pe carton apeleaza la un template pe care il gasesti pe Internet. Nu uita sa alegi un Font care sa avantajeze. Invitatia finala trebuia sa arate cam asa: peste cartonul imprimat, voalul trebuie sa cada ca o perdeluta, pe care o vei prinde la mijloc cu o fundita satinata. Fa o gaura cu ajutorul capsatorului. Nu-i asa ca a fost usor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here