Egiptul are ceva de oferit din desertul Libian, la vest de Nil, pana la fasia estica a Saharei, de la Peninsula Sinai, pana la Delta Nilului.

Cairo este cel mai mare oras al Africii, o metropola cu peste 20 milioane de locuitori la care se adauga turistii. Marea Piramida din Gizeh este cea mai veche si totusi singura care a supravietuit timpului. Impreuna cu Sfinxul si celelalte piramide e inclusa in regiunea turistica a Platoului Gizeh.

Hurghada, cea mai renumita statiune litorala a Egiptului, este situata la Marea Rosie, la 500 km de Cairo. Plajele cu nisip fin atrag cuplurile de indragostiti, iar recifurile de corali pe iubitorii de scuba diving. In doar cateva minute, ajungi din Hurghada in mica Venetie a Egiptului, El Gouna, creata din desert si rasfirata pe o multime de insule si lagune. Aici este singurul cazino de pe coasta Marii Rosii.

Sharm El Sheikh este cea mai frumoasa statiune din Peninsula Sinai si are toate facilitatile, de la cazinouri si discoteci la cursuri de golf, scufundari si sporturi nautice. Se pot vizita Manastirea Sfanta Ecaterina si Muntele lui Moise sau poti participa la safari in desert ori sa faci o excursie cu vaporul pe Marea Rosie.

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here