Ultra-modernul Dubai sau „Ibiza celor bogati” este plin de turisti in cautare de chilipiruri, dar si de cei care vor sa vada zgaraie-norii triunghiulari Emirates Towers, hotelul Jumeira Beach sau Water Park, si de iubitori de senzatii tari in conditii de lux care intrec orice inchipuire.

Burj Al Arab domina Dubaiul de la inaltimea celor 321 de metri ai sai si concureaza constructii ca Turnul Eiffel si Empire State Building. Unicitatea lui i-o aduce faptul ca este construit in mare, are un restaurant subacvatic si o platforma suspendata pe care aterizeaza elicopterele. Daca ai bani pentru a te caza la acest hotel, care practica preturi pana la 7.000 de dolari pe noapte, te vei bucura si de programele de recreere, care constau in raliuri printre dune, schi pe nisip, curse cu camile sau alte sporturi excentrice la care nu te-ai fi gandit.

Mall-urile din Dubai s-au adaptat la traditia orientala a negocierii fiecarui lucru, iar perseverenta te poate ajuta sa obtii cele mai bune preturi, mai ales daca mimezi ca renunti la achizitionarea produsului. Pentru cunoscatori insa, shoppingul se face in pietele din jurul docurilor. Orice lucru poate fi cumparat sau schimbat aici. Vasele aduc produse din China, Sri Lanka sau India si sunt vandute aici ca chilipiruri.

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here