[Kim Kardashian][1] și Kanye West sunt la momoentul actual unul dintre cele mai faimoase cupluri din lume, astfel încât era de așteptat ca cei doi să țină ascunse data și locația exacta a nunții, pentru că, să fim serioși, câți nu ar vrea și ar încerca să participe la ceremonie?

Se pare că nunta va avea loc sâmbătă, 24 mai, în Paris (așa cum se știa de ceva timp), însă nimeni nu cunoaște locul exact. O sursă apropiată cuplului a declarat pentru Us Weekly în urmă cu câteva săptămâni că nici măcar surorile lui Kim nu știu acest detaliu, toți invitații urmând să afle unde va avea loc nunta abia când vor ajunge la Paris. De asemenea, o cină va avea loc vineri la ora 18, însă nici de această dată nu se cunoaște locul.

[Invitația de nuntă][2] are un design simplu: text auriu pe un fundal neutru, iar informațiile oferite sunt destul de puține. Acestea includ doar câteva cuvinte despre datele și codul vestimentar pentru ceremonie și pentru cina de repetiție pentru nuntă.

Cei doi au ales să se căsătorească la Paris pentru că îl consideră a doua lor casă, petrecându-și mult timp acolo; cei doi dețin chiar și un apartament în orașul iubirii.

[Kim Kardashian][3] și Kanye West s-au cunoscut în octombrie 2010 în New York, iar în aprile 2012 au ieșit pentru prima dată împreună ca un cuplu, după săptămâni întregi în care se zvonea că cei doi sunt împreună. La sfârșitul anului, în decembrie, Kanye a anunțat în timpul unui concert că va deveni tată și, deși în martie 2013 Kim s-a temut că va pierde sarcina, fetița lor, North „Nori” West, s-a născut sănătoasă în luna iunie. În octombrie, cei doi s-au logodit, iar Kim a postat pe contul ei de Instagram o poză cu superbul inel cu diamant de 15 carate.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/am-aflat-data-nuntii-lui-kim-kardashian
[2]: https://www.miresici.ro/articole/cum-alegi-invitatiile-de-nunta-potrivite
[3]: https://www.miresici.ro/articole/kim-kardashian-confirma-nunta-la-paris

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here