Este atât de obositor să organizezi o nuntă încât [luna de miere][1] este mai mult decât necesară! Însă această vacanță trebuie să fie și romantică, iar destinația una specială. Dacă și tu îți dorești să mergi [într-un loc deosebit][2], ia în considerare aceste idei.

Belize, America Centrală

Această țară cu o cultură bogată, ruine mayașe spectaculoase și plaje superbe este destinația perfectă pentru luna de miere. Prețurile mici sunt unul dintre marile avantaje, la fel și faptul că majoritatea vorbește engleză. De asemenea, poți vedea maimuțe, crocodili, broaște testoase și rechini. Este recomandat să mergi în lunile aprilie și mai.

Insulele Filipine

Dacă îți dorești o vacanță exotică, nu rata insulele Filipine! Găsești aici atât orașe moderne, cât și sate tradiționale, plaje superbe cu nisip alb, un râu subteran ce curge printr-o peșteră, posibilitatea de a face explorări subacvatice și prețuri mici. Este recomandat să eviți sezonul taifunului (între iunie și noiembrie) și aglomerația de Paște.

[Egipt – calatorie spre centrul istoriei][3]

Copenhaga, Danemarca

Capitala oferă numeroase atracții turistice precum turnurile de observație, Christiania (un cartier al orașului pe jumătate autonom), numeroase muzee, palate regale, parcul de distracții Tivoli (al doilea cel mai vechi din lume) și, bineînțeles, plaje.

Praga, Cehia

Timp să ai, obiective turistice sunt destule! Castelul Praga este cel mai mare complex medieval din Europa, Palatul Lobkowicz se poate lăuda cu multă istorie, Podul Carol are peste 500 de metri lungime, iar construcția acestuia a început în 1357, Catedrala Sf Vitus este una dintre cele mai impozante din lume, Turnul Daliborka este o fostă închisoare pentru nobili, grădina zoologică este una dintre cele mai mari din Europa și ce să mai spunem de Casa care dansează? Cu siguranță vrei să o vezi!

Insulele Sfântul Vicențiu și Grenadine

Cabane fermecătoare, [plaje superbe][4] și ape turcoaz. Ce îți poți dori mai mult de la luna de miere? Este numită și paradisul tropical, iar dacă ți-au plăcut peisajele din filmele „Pirații din Caraibe”, este destinația perfectă pentru tine, pentru că a fost folosită la filmări.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/thailanda-o-tara-fascinant-de-descoperit
[2]: https://www.miresici.ro/articole/kenya-magia-unui-safari-veritabil
[3]: https://www.miresici.ro/articole/egipt-calatorie-spre-centrul-istoriei
[4]: https://www.miresici.ro/articole/bora-bora-cel-mai-romantic-loc-de-pe-pamant

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here