Iti iei iubitul,undita si plecati impreuna in Delta Dunarii. Te cazezi in inima salbaticiei, in Murighiol, de unde poti vedea bratul Sfantul Gheorghe, canalele si lacurile.

Bratul Sfantul Gheorghe este cel mai linistit loc din Delta, cu sate retrase si frumoase si cu batrani la fel de naturali ca si marea. Cea mai buna ciorba de peste cu paine neagra o mananci tot aici, alaturi de pescarii care s-au intors din larg.

Dupa amiaza o rezervi pentru plaja si baie in piscina, dar pana atunci poti inchiria o barca pentru a patrunde cat mai adanc printre lanurile de trestii si pe bratele canalelor Deltei.

Celebritatile zonei sunt pelicanii, ibisii si vulturii codalbi, iar cei care sunt pretutindeni si nu mai scapi de ei sunt pescarusii, batlanii si broastele de mlastina. Scena este a lor si tu le esti spectator. Pe Bratul Sulina, inainte de Crisan, dupa Mila 8, intri pe Dunarea Veche, pe canale si lacurile Merhei, Matita si Babina si ajungi in Bratul Chilia. Daca ramai la Crisan, poti face o excursie la grindul Letea. Aici te poti plimba in liniste printre casele traditionale din lemn ale lipovenilor.

 

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here