Iti iei iubitul,undita si plecati impreuna in Delta Dunarii. Te cazezi in inima salbaticiei, in Murighiol, de unde poti vedea bratul Sfantul Gheorghe, canalele si lacurile.

Bratul Sfantul Gheorghe este cel mai linistit loc din Delta, cu sate retrase si frumoase si cu batrani la fel de naturali ca si marea. Cea mai buna ciorba de peste cu paine neagra o mananci tot aici, alaturi de pescarii care s-au intors din larg.

Dupa amiaza o rezervi pentru plaja si baie in piscina, dar pana atunci poti inchiria o barca pentru a patrunde cat mai adanc printre lanurile de trestii si pe bratele canalelor Deltei.

Celebritatile zonei sunt pelicanii, ibisii si vulturii codalbi, iar cei care sunt pretutindeni si nu mai scapi de ei sunt pescarusii, batlanii si broastele de mlastina. Scena este a lor si tu le esti spectator. Pe Bratul Sulina, inainte de Crisan, dupa Mila 8, intri pe Dunarea Veche, pe canale si lacurile Merhei, Matita si Babina si ajungi in Bratul Chilia. Daca ramai la Crisan, poti face o excursie la grindul Letea. Aici te poti plimba in liniste printre casele traditionale din lemn ale lipovenilor.

– Cost mediu sejur 10 zile (benzina + cazare pensiune): 1.200 lei/ persoana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here