Iata ce se mai poarta sezonul acesta. Enjoy!

Exteriorul face prima impresie

Poate nu multe cupluri pun pret pe exteriorul locatiei unde are loc petrecerea insa acesta este foarte important deoarece creeaza prima impresie. Asadar, daca restaurantul beneficiaza de o gradina interioara, de scari, piscina, gazon ori alei pietruite profita la maxim de ele si decoreaza-le in cel mai original fel. Opteaza pentru ghirlande de flori, o arcada din tul decorat cu funde de satin in culoarea aranjamentelor din interior ori instalatii luminoase care sa impodobeasca usa de la intrare.

Daca restaurantul are gradina cu gazon, alege mini-reflectoare ascunse in iarba ori felinare. Plaseaza-le strategic si joaca-te cu luminile. O sa fie o atmosfera de basm. Daca esti norocoasa si locatia are in componenta si o piscina, rasfata faldurile apei cu lumanari plutitoare, petale de trandafiri si boluri luminate pe marginea ei.

Nu uita de scari! Funde mari, panglici, flori, toate isi vor gasi loc pe balustrada intr-o compozitie stilistica de efect.

Aleile merg si ele impodobite cu diverse dispozitive luminoase, in diferite forme. Mizeaza pe stelute, inimioare, porumbei, fluturasi sau orice alte simboluri care sa infrumuseteze si sa duca cu gandul la povestea voastra de dragoste.

*Anasanziana29, membru: „Am fost in urma cu vreo 2 saptamani la o nunta si am vazut ceva extraordinar. Restaurantul avea gradina si piscina, iar la piscina s-au pus niste decoratiuni pur si simplu superbe care s-au vazut extraordinar de bine, mai ales seara. Erau niste boluri minunate care luminau.”*

*Andreiuta90, membru senior: „Si noi o sa avem ceva asemanator la nunta, niste dispozitive care lumineaza, si o sa le punem de o parte si de alta a intrarii.”*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here