In primul rand, e la moda este ceea ce iti place! Iar daca decoratiunile de acest gen iti fac cu ochiul, nu ezita sa le pui in practica.

Afla insa ca si trendurile se reinventeaza si se actualizeaza, asa ca baloanele nu mai sunt doar rotunde, colorate si legata cu sfoara.

Conceptul a evoluat, iar acum specialistii in deco creeaza adevarate opere de arta cu ajutorul simpaticelor accesorii plutitoare.

Sute de variante

Baloanele customizate fac deliciul oricarei nunti. Imprima-le cu fotografiile voastre, cu monograme, mesaje haioase, desene, cu numele celor invitati ori cu litere distincte si aseaza-le in asa fel incat sa formeze cuvinte.

Opteaza pentru baloanele in diverse forme, de la stelute, inimioare, patrate si romburi, pana la siluete in miniatura, si alege-le in nuantele restaurantului. Daca vrei, roaga-i pe cei din staff sa iti modeleze arcade din baloane si ghirlande, iar apoi sa decoreze mesele cu ele. Alege modelele cu sclipici sau confetti in interior, baloanele 2 in 1 (de exemplu: cel mai mare este auriu, cel mai mic negru) sau pe cele cu pene si fulgi inauntru si leaga-le cu tul sau cu panglici delicate.

*Sultanica, membru: „Mie imi plac baloanele. Imi plac la fel de mult sau chiar mai mult decat florile. Eu cred insa ca o combinatie de bun gust intre flori, baloane, voal, ceva perdele de lumini sau ghirlande de lumini ar arata foarte bine. Totul e sa fie folosite cu gust, pricepere si cu masura.”*

Si, daca vrei sa organizezi si ceva haios, pune marturiile in interiorul baloanelor (potrivite sunt bomboanele), iar la final invita pe toata lumea sa le pocneasca pentru a-si primi cadoul. Distractie garantata! Si oare ce poate sa fie mai frumos decat sute de baloane multicolore, cu heliu, care se inalta spre nori? Daruieste tuturor cate un exemplar si iesiti in curtea restaurantului. Dansul globuletelor colorate pe albastrul cerului o sa incante pe toata lumea!

*YENNA, membru: „Eu m-am gandit sa lansez vreo 200 de baloane la nunta. Cred ca o as fie foarte frumos!”*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here