Cele mai apreciate decoratiuni se pare ca sunt cele in rosu si negru, deoarece confera evenimentului un amalgam de pasiune, stil si eleganta. Daca sunteti un cuplu nonconformist, modern, atunci cu siguranta o sa va incante ideea!

##Rosu, negru si putin alb
Specialistii propun asa: un local aerisit – cu peretii de geam sau cu ferestre foarte mari, mese si scaune negre – cu design minimalist, din lemn lacuit, innobilate cu funde rosii, bufante, din materiale mate, vesela alb si negru, iar pe mese decoratiuni florale, inalte. Recomandarile lor sunt aranjamentele de amaryllis, aralia, aspidistra, dendrobium, tros, iar piesa centrala – trandafirul.

Pentru ca atmosfera sa nu fie prea incarcata, cei ce aleg acest tip de design trebuie sa foloseasca jocurile de lumini: copaci stilizati impodobiti cu leduri stralucitoare, lampioane, sfesnice, felinare atat pe mese, cat si in colturile salii, lumanari plasate strategic din loc in loc.

##Mireasa – vedeta de necontestat!
Cei care au lansat acest trend precizeaza ca toate privirile vor fi atintite asupra miresicii. Sugestia lor este ca ea sa poarte o rochie alba, iar buchetul sa fie de trandafiri rosii, pentru ca totul sa se completeze intr-un melanj perfect.

Asadar, ei demonstreaza ca accentele de negru nu sunt morbide asa cum ar considera unii, ci extrem de sofisticate si elegante. Tie cum ti se pare acest trend?

*gabitza_86, Printesa: „Imi place foarte mult combinatia alb-negru. Desi pare un pic cam sobra, eu zic ca merita incercata, e ceva mai deosebit, mai aparte”.*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here