Decorațiunile de nuntă pot avea costuri ridicol de mari, dar dacă alegi să improvezezi pe alocuri cu ajutorul florilor din hârtie, vei constata că ai făcut o alegere înțeleaptă. Invitații tăi și cu tine veți fi impresionați de rezultatul final – flori din hârtie realizate cu mâna ta, iar bugetul nunții se va menține în limite decente. Fii și tu o miresică smart și creativă cu ajutorul florilor din hârtie!

Cum se realizează florile din hârtie Kusudama

Pentru a realiza acest model ai nevoie (pe lângă răbdare și îndemânare) de 5 bucăți de hârtie colorată pătrate (preferabil coli colorate sau cu diverse imprimeuri, nu hârtie ”creponată”), scotch (bandă adezivă transparentă sau colorată) și foarfece.

Oricât de urât ar părea din partea noastră să vă sugerăm asta, puteți să ”scarificați” o carte în acest scop și să îi folosiți filele pentru a realiza florile. Efectul este de-a dreptul impresionant! Pentru un plus de farmec, poți să le oferi florilor din hârtie și puțină strălucire cu ajutorul unui spray cu sclipici.

Din florile origami poți să realizezi decorațiunile pentru mese, să le incluzi în aranjamentele florale sau să realizezi buchete de flori pentru domnișoarele de onoare. Dacă alegi să faci niște flori mai mari, de diferite culori vesele, poți crea cu ajutorul lor o perdea de flori / panou pentru poze. Invitații tăi vor fi încântați de decorul original.

Ca să scutești timp și să faci din asta o activitate cât mai plăcută, îți sugerăm să le convoci pe domnișoarele de onoare la o ”șezătoare”/ petrecerea burlăcițelor] și să realizați împreună cât mai multe flori. În același timp veți povesti câte-n lună și în stele, veți savura prăjituri delicioase și cocktailuri colorate. Acum nu mai sună atât de înfricoșător să te apuci de treabă, nu?

Vrei un buchet de flori nemuritoar? Soluția poate fi una simplă -florile din hârtie, binențeles, doar că va trebui să acorzi puțin mai multă atenție proiectului. Florile trebuie să fie mai mici și așezate cu măiestrie într-un buchet. Iar dacă nu ai răbdare să îl realizezi cu mâinile tale, rămâne întotdeauna valabilă varianta ”pe comandă”. Dă un search pe Google și vei găsi cu siguranață oameni pricepuți și dornici să realizeze pentru tine cel mai simpatic buchet de flori nemuritor.

Instrucțiunile le veți găsi în video-ul de aici. Este mai simplu să observi procesul de creație și să lucrezi în timp ce privești pe altciveva realizând în timp real același lucru. Încearcă măcar, chiar dacă nu vei folosi decorațiunile din hârtie la nuntă, vei constata că origami este o activitate relaxantă și cu rezultate plăcute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here