In primul rand, trebuie sa identifici care sunt cele mai costisitoare aspecte ale nuntii si sa cauti modalitati de a reduce costurile prin diferite alternative chic. In acest caz cel mai indicat lucru este sa asterni pe hartie absolut tot ce ai nevoie sa achizitionezi sau sa inchiriezi pentru ziua cea mare si sa treci in dreptul lor suma maxima pe care esti disponibila sa o oferi.

Respecta bugetul. Oricat de fermecatoare ar parea unele decoratiuni sau rochii de mireasa, nu uita ca nunta este pana la urma un business. Doar o persoana care stie ce vrea va reusi sa puna stop atunci cand este cazul, asa ca trebuie sa intri din modul visare in modul realitate. Atunci cand te vrajeste o rochie superba, uita-te la pret si daca depaseste bugetul alocat fii sigura ca vei gasi o alternativa la fel de fermecatoare cu un pret convenabil.

*Citeste : [10 lucruri de facut dupa ce te logodesti][1]*

Sala de evenimente este cea mai costisitoare investitie atunci cand iti organizezi nunta. In primul rand trebuie sa alegi o locatiie care se ocupa de toate serviciile necesare: catering, servire, aranjamente florale, muzica, fotograf si cameraman. Atunci cand achizitionezi un pachet de servicii reduci mult din costuri.

Aranjamentele florale sunt scumpe si la propriu si la figurat! Un element important in atmosfera de la petrecere sunt decoratiile, dar daca te lasi furata de peisaj este posibil sa te lasi furata si la buzunar. Alege aranjamentele in functie de culori, nu de tipul florilor.

*Citeste si: [Fotografii de nunta cu buget mic][2]*

Dupa ce ai ales culorile preferate, roaga floristul sa iti alcatuiasca buchetele cu flori astfel incat sa se incadreze intr-o anumita suma. Florile sunt superbe fara sa fie si scumpe. In plus, poti sa incluzi in aranjmente si alte elemente mai ieftine si pe care sa le poti reutiliza mai tarziu, ca lumanarele parfumate si rame foto.

Rochia de mireasa. Aceasta ar putea costa si cat jumatate din bugetul nuntii sau daca esti atenta, poti sa gasesti o alternativa mai putin costisitoare. Cea mai simpla varianta ar fi sa imprumuti rochia unei prietene, daca ti-a placut cu adevarat. Mici modificari se pot face simplu la o croitoreasa priceputa. O alta varianta ar fi sa iti faci rochia pe comanda la o croitoreasa specializata, dupa un model al unui designer celebru.

*Citeste si: [Cum sa fii un bun manager al nuntii tale][3]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/10-lucruri-de-facut-dupa-ce-te-logodesti
[2]: https://www.miresici.ro/articole/fotografii-de-nunta-cu-buget-mic
[3]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-fii-un-bun-manager-al-nuntii-tale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here