Sigur, veți fi amândoi frânți de oboseală și este foarte probabil să adormiți în drum spre pat, însă sunt șanse mari ca somnul să se fi „speriat” din cauză că l-ați alungat de prea multe ori. Și cum apartamentul nupțial e pregătit, de ce n-ați profita, nu? Dar înainte de asta vei avea nevoie de zece minute de intimitate, cât să te pregătești pentru… ce urmează!

[Sexy][1]-lenjeria de mireasă

Ai ales-o cu aproape aceeași atenție acordată rochiei, însă agitația specifică evenimentului nu a iertat-o. Soluția? Pune în [bagajul de mireasă][2] o [lenjerie de corp][3] de schimb (poate fi identică sau complementară celei pe care-o porți), astfel încât să înlocuiești piesele afectate de sudoare sau de machiaj (autobronzantul sau pudra pot păta corsetul/sutienul).

Refresh time

Sa faci un duș e mai complicat decât îți închipui, cu tot machiajul și coafura, plus că riști să-ți găsești soțul dormind. Pune dinainte în [trusă][4] șervețele deodorante și folosește-le pe moment, vei face duș mai târziu, putând să acorzi mai mult ritualului, cu tot ce implică el în situația de față.

[Retușează][5]-ți machiajul

Șterge [machiajul][6] adunat în pliurile ochilor și în eventualele riduri, folosind un bețișor de urechi, apoi tapotează ușor fața cu burețelul de fond de ten umezit. Lasă tenul să se usuce și așterne un strat fin de pudră transparentă, apoi aplică pe buze balsam sau ruj.

[Parfum de mireasă][7]

Chiar dacă l-ai purtat toată ziua, soțul tău va remarca abia acum [parfumul][8] ales special pentru nuntă, care îi va rămâne întipărit în memoria olfactivă multă vreme de-acum încolo. Folosește cremă parfumată de corp (ideal ar fi să aplici crema din gama parfumului, ca să nu-i modifici mirosul) pentru a-ți hidrata zonele pe care le simți uscate și aplică parfum în punctele de puls; notele se vor intensifica îndată ce sângele va începe să… fiarbă!

Aerisește-ți pantofii

I-ai purtat cam cât pentru o săptămână, doar că… fără pauze. Scoate-i din picioare și aplică un spray pentru [pantofi][9], apoi încalță-i imediat la loc, astfel încât piciorul să nu apuce să se relaxeze și să nu mai încapă în pantof. Te strâng tare? Nu-i nimic, o să scapi de ei numaidecât!

Îți dorești o [noapte a nunții memorabilă][10]? Cu siguranță va fi așa, iar dacă urmezi cele câteva sfaturi de mai sus, vor fi numai amintiri… frumoase!

[1]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-fii-o-miresica-sexy
[2]: https://www.miresici.ro/articole/pregateste-ti-geanta-pentru-urgentele-din-ziua-nuntii
[3]: https://www.miresici.ro/articole/lenjeria-perfecta-pentru-noaptea-nuntii
[4]: https://www.miresici.ro/articole/trusa-de-prim-ajutor-in-ziua-nuntii
[5]: https://www.miresici.ro/articole/cum-iti-retusezi-corect-machiajul
[6]: https://www.miresici.ro/articole/secretele-machiajului-perfect-pentru-poze
[7]: https://www.miresici.ro/articole/cum-faci-parfumul-sa-reziste
[8]: https://www.miresici.ro/articole/cum-iti-retusezi-corect-machiajul
[9]: https://www.miresici.ro/articole/8-sfaturi-pentru-alegerea-pantofilor-perfecti
[10]: https://www.miresici.ro/articole/sex-perfect-in-noaptea-nuntii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here