Nimic nu vine întâmplător, nici măcar distracția și relaxarea din luna de miere. Și nu ai vrea să pleci spre casă cu regrete, nu?

Cum să îți planifici luna de miere perfectă

Nu doar nunțile au nevoie de planning, ci și luna de miere! Cum altfel să fie totul perfect? Iar miresicile istețe pleacă spre casă cu cele mai plăcute amintiri și experiențe.

1. Planificați în avans. Cu mult în avans chiar! Astfel ai ocazia să pui toate detaliile la punct: cele mai bune prețuri în locația favorită. Când faci rezervarea nu uita să anunți că veți fi în luna de miere: majoritatea resort-urilor au oferte pentru cei proaspăt căsătoriți!

[*7 sfaturi pentru luna de miere perfecta*][1]

2. Alegeți destinația pe care v-o doriți cel mai tare. Binențeles că veți fi limitați de buget, dar e ok să țintiți cât mai sus în ceea ce privește luna de miere pentru că, la fel ca și nunta, va fi o dată în viață. Dățile viitoare veți merge probabil în grup sau cu copilul, așa că nu veți mai avea șansa de a explora după bunul plac destinația pentru luna de miere.

3. Plecați după 2 zile de la nuntă în luna de miere. După 24 de ore nedormite și o săptămână de emoții și somn de proastă calitate nu vei face față călătoriei către destinația voastră din luna de miere. Îți vei dori să memorezi fiecare detaliu și să te bucuri de fiecare clipă așa că e cazul să te liniștești puțin înainte de plecare.

[*Luna de miere cu buget mic*][2]

4. Documentează-te bine de acasă. Chiar dacă ai impresia că e mai simplu și frumos să explorezi la fața locului, trebuie să pleci cu temele făcute în deplasare. Citește câteva cărți și bloguri despre țara respectivă, toate cunoștințele îți vor fi de folos la fața locului și vei vedea cu alți ochi totul. Vei ști să îți răspunzi singură de toate „de ce”-urile.

5. Împrietenește-te cu localnicii pentru cele mai bune recomandări de restaurante sau atracții turistice. E fermecător să vă beți cafeaua cu un localnic și să încercați să purtați o conversație în limbajul internațional al semnelor dacă aceștia nu „o rup” prea bine în engleză.

[*Luna de miere: 7 sfaturi utile pentru a-ti pregati bagajul*][3]

6. Pregătește o surpriză pentru soțul tău. Bine, bine, nu e de ajuns că sunteți împreună, soț și soție, într-o destinație la care visați de mult? Nu! Programează o ședință de masaj pentru cuplu, o zi de scufundări sau orice activitate inedită care știi că i-ar face plăcere logodnicului tău.

7. Uită gadget-urile acasă. În afară de aparatul foto, deși poți să îl uiți fără griji și pe acesta și să fotografiezi totul mental, „uită” telefonul, tableta și laptopul acasă. Fără check-un la fiecare terasă și poze exclusive în timp real. În schimb, poți să îți notezi gândurile și impresiile seara, într-un jurnal, după care să scrii pe blog.

[*7 idei pentru luna de miere in functie de personalitate*][4]

8. Fără itinerarii prestabilite. Te-ai documentat temeinic și vrei să vizitezi cât mai multe locuri și să faci cât mai multe lucruri într-un timp cât mai scurt? Și unde-i relaxarea? Folosește lista cu chestii de făcut și chestii de văzut pentru a alege zilnic, la fața locului ce aveți de gând să faceți.

9. Ia o pare din luna de mire acasă. Nu pleca fără suveniruri! Și nu ne referim la magneții de frigider pentru amici, ci la suveniruri adevărate, care să reprezinte cultura locală și să vă amintească pentru tot restul vieții de luna de miere. Nu trebuie să fie ceva scump, doar autentic și cu o semnificație anume.

Tu ce ai mai adăuga pe această listă?

[1]: https://www.miresici.ro/articole/7-sfaturi-pentru-luna-de-miere-perfecta
[2]: https://www.miresici.ro/articole/luna-de-miere-cu-buget-mic
[3]: https://www.miresici.ro/articole/luna-de-miere-7-sfaturi-utile-pentru-a-ti-pregati-bagajul
[4]: https://www.miresici.ro/articole/7-idei-pentru-luna-de-miere-in-functie-de-personalitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here