Alege un numar de domnisoare de onoare, in functie de cat de multi [invitati][1] veti avea la nunta. Daca alegeti o ceremonie mai intima, limiteaza-te la un numar mai mic.

Sangele apa nu se face. Daca ai o relatie buna cu sora ta sau cu viitoarea cumnata, nu strica sa le inviti sa-ti fie ajutoare de nadejde. Astfel veti avea ocazia sa va consolidati relatia pentru viitor.

*Citeste si: [Cum iti alegi nasii pentru nunta?][2]*

Nu invita pe cineva din obligatie sa iti fie domnisoara de onoare. Daca in trecut ai avut si tu acest statut la nunta cuiva, nu inseamna ca trebuie sa intorci invitatia, mai ales daca intre timp nu ati pastrat legatura sau nu mai sunteti la fel de apropiate.

Prietena cea mai buna. Cine ti-a fost alaturi in orice moment, fie ca a fost unul fericit sau trist? Este meritul ei sa iti fie alaturi si in acea zi mare din viata ta, deoarece este important pentru ea ca tu, prietena ei cea mai buna, sa fii fericita.

*Citeste si: [Petrecerea burlacitelor – sfaturi pentru o organizare ca la carte][3]*

Ce asteptari ai de la domnisoarele de onoare? Vor avea un statut simbolic, doar de a fi frumoase alaturi de tine, sau vrei sa te ajute cu micile detalii de organizare? Nu alege pe cineva care stii ca nu poate sa-si indeplineasca task-urile, deoarece iti vei strica prietenia.

Cavalerul de onoare al miresei. Daca prietena ta cea mai buna este un… barbat, nu e nicio problema ca el sa iti stea alaturi impreuna cu celelalte domnisoare. La fel si mirele poate avea o domnisoara de onoare, daca are o prietena foarte buna.

Toata lumea are ceva de facut. Daca lista ta initiala pentru posibile domnisoare de onoare este prea lunga, poti sa selectezi doar persoanele pe care le vrei alaturi, iar celorlalte sa le dai cate ceva de facut pentru a se implica si ele in organizarea evenimentului.

*Citeste si: [Checklist obligatoriu pentru nunta perfecta][4]*

Rochiile domnisoarelor de onoare. Stabiliti impreuna din timp culoarea, materialul si cine le plateste. Daca ai un [buget][5] generos, le poti plati chiar tu, sau, daca si le achizitioneaza ele, pot fi personalizate si in acelasi timp asortate.

Imprastie vestea. Dupa ce ai stabilit cine iti va fi alaturi, anunta pe toata lumea. Nu vrei sa inseli asteptarile unei amice care presupune ca va fi automat domnisoara de onoare doar pentru ca iesiti o data pe luna la film.

*Citeste si: [10 lucruri de facut dupa ce te logodesti][6]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/10-categorii-de-invitati-de-care-te-poti-lipsi
[2]: https://www.miresici.ro/articole/cum-iti-alegi-nasii-pentru-nunta
[3]: https://www.miresici.ro/articole/petrecerea-burlacitelor-sfaturi-pentru-o-organizare-ca-la-carte
[4]: https://www.miresici.ro/articole/checklist-obligatoriu-pentru-nunta-perfecta
[5]: https://www.miresici.ro/articole/6-reguli-pentru-o-nunta-cu-buget-redus
[6]: https://www.miresici.ro/articole/10-lucruri-de-facut-dupa-ce-te-logodesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here