Pierzi prea mult în greutate. Stim că asta îți dorești dar kilogramele care se topesc prea repede îți slăbesc organismul și pot duce fie la un efect de yo – yo când o vei întrerupe fie îți vei lipsi organismul de elemente importante pentru bunăstarea ta.

Citește și: Alimentele perfecte pentru dieta de detoxifiere

Devii obsedată de calorii. Nu mai mănânci nimic fără să calculezi la virgulă caloriile și privești toate alimentele ca pe niște dușmani calorici. Ca să poți urma o dietă trebuie să ai un psihic puternic să poți fi tu în control, nu dieta.

Leșini pe stradă sau ești tot timpul obosită. Mergi la doctor și fă-ți analizele pentru că este clar că ți-ai privat organismul nu doar de excesul de calorii ci și de mineralele și vitaminele necesare. Dieta trebuie să fie echilibrată și să conțină din toate câte puțin.

Citește și: Elimină grăsimea din organism

Ești obsedată de alimentele interzise și esti deprimată tot timpul. Nu trebuie să te pedepsești că să arăți bine ci trebuie să găsești echilibrul în stilul de viață și alimentație. Dieta este un început pentru un stil sănătos de viață pe care îl vei menține permanent.

Citește și: 9 idei de gustări rapide

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here