Nu te grabi sa iei magazinele cu asalt

Inainte sa pleci la colindat, ai de facut ceva munca de cercetare. Cumpara sau imprumuta de la prietenele tale deja maritate cat mai multe reviste pentru mirese si rasfoieste-le cu atentie.

Decupeaza modelele care iti plac, dar nu uita: daca ti s-a pus pata pe o rochie, nu inseamna si ca ai arata bine imbracata cu ea. Pe de alta parte, nu e exclus ca una care nu parea iesita din comun pe manechin, pe tine sa se aseze minunat.

Familiarizeaza-te cu limbajul de profil

Trebuie sa intelegi ce iti explica specialistii in domeniu. Cuvinte ca empire sau princess n-ar trebui sa-ti fie straine. De asemenea, intereseaza-te ce materiale sunt recomandate pentru anotimpul in care va avea loc nunta. Doar nu vrei ca din cauza frigului vocea ta sa sune ciudat in timpul ceremoniei, sau sa lesini de cald in biserica, pentru ca esti imbracata prea gros si casatoria are loc in plina canicula.

Inarmeaza-te cu rabdare

Odata ce ti-ai facut o idee asupra a ceea ce iti doresti, poti pleca „pe teren”. Nu te astepta sa gasesti prea multe magazine cu rochii de mirese cu… burtica. Asta nu e o problema insa, fiindca exista modele care, chiar daca nu sunt special gandite pentru asta, se potrivesc si femeilor insarcinate. In plus, multe magazine au propriile ateliere, unde poti cere sa ti se modifice o anumita rochie sau poti comanda una vazuta intr-o revista, de exemplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here