De cand suntem mici speram ca ca ne vom intalni repede jumatatea, ca in basmele perfecte.

Teodora Vornicescu si Marian Haidu si-au inceput povestea de iubire ca la carte, caci au fost colegi de banca in scoala generala, in Bucuresti.

Sigur, atunci nu-si dadeau seama cu ce fel de iubire mare au de-a face, dar totusi Marian si-a manifestat inca de mic simpatia intr-un mod… baietesc. „Eu imi trozneam degetele”, rade Teodora.

„L-am rugat sa ma ajute sa scap de ticul asta. Avea o rigla mica de plastic si i-am zis: cand ma vezi ca mai fac asa, pac! da-mi una peste mana. El a fost de acord, dar a doua zi a venit cu un echer urias si, cand mi-am atins degetele, m-am trezit pleznita cu toata puterea.”

La zece ani de la terminarea gimnaziului, clasa s-a reunit si atunci au aparut primele ocheade. „Imi placea cum era imbracat, venise cel mai aranjat dintre toti”, isi aminteste ea. Desi fiecare era implicat intr-o relatie, au plecat impreuna spre casa si si-au povestit cate in luna si-n stele. Marian a marturisit mai tarziu ca i-a trecut prin cap sa o sarute insa si-a infranat pornirea caci, ca un facut, Teodora tocmai incepuse sa-i spuna ca ea este o fata fidela.

– Citeste restul povestii Teodorei si vezi pozele ei minunate numai in editia de vara a revistei Miresici, acum la toate punctele de difuzare a presei din tara. Iar mai jos, ai filmuletul de la shooting-ul foto pentru coperta Miresici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here