Lavinia (28 ani) si Gabi (27) s-au cunoscut la Arad, orasul ei natal, la o conferinta crestina de tineret, acum 5 ani. El locuia la Bucuresti si cauta un loc unde sa stea pe parcursul conferintei, iar familia Laviniei i-a cazat la ei acasa pe el si pe sora lui.

Lavinia si Gabi s-au placut de la primele vorbe schimbate. S-a petrecut acel ceva pe care nu il mai simtisera pana atunci, dar niciunuia nu ii statea gandul la ceva serios.

Abia incheiasera fiecare o relatie, iar distanta nu era oricum de partea lor. Putini se gandeau ca aveau sa ajunga un cuplu de invidiat. Din orasele lor, vorbeau unul cu altul ore intregi pe internet, aproape zilnic.

Au descoperit ca le plac aceleasi filme, acelasi stil de muzica si ca citeau aproape aceleasi carti. „Nu gasisem asa ceva la prietenii pe care i-am avut inainte”, spune Lavinia. „Fiecare era preocupat de masini, de alte fete, nimic legat de o carte. Gabi era un tip foarte sensibil, dar si rational, hotarat, direct, energic si cu foarte mult umor. Mi-a placut asta. Era un tip comic, original si spontan. Inca mai e asa. E un artist.”

Relatia lor a fost tot timpul la distanta. Nu au ajuns sa locuiasca in acelasi oras decat dupa nunta, iar asta le-a pricinuit numeroase probleme. „Am avut o relatie foarte agitata din cauza distantei. Cand ne certam, ne era greu sa ne impacam. Pe messenger si la telefon, eu spuneam un lucru, el intelegea altceva.” Le era dor unul de altul. Nu puteau sa se vada cand voiau, desi se intalneau destul de des, o data la doua, trei luni, iar cei 600 de kilometri faceau din ce in ce mai anevoioase intalnirile, mai ales ca amandoi erau ocupati cu propriile activitati: ea lucra, el era inca la facultate. Dupa sase luni, s-au despartit si nimeni nu credea ca se mai impaca. […]

– Citeste restul povestii Laviniei si vezi pozele ei minunate numai in editia de primavara a revistei Miresici, acum la toate punctele de difuzare a presei din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here