Manea tine in mana dreapta noul iPhone primit cadou de la sotul ei si se chinuie sa auda ceva ce nu razbeste pana la mine, pe scaunul vecin din cafeneaua cu pereti roz a mall-ului bucurestean unde ne-am intalnit.

Se uita la un filmulet trimis de educatoarea lui David, baietelul ei proaspat intrat la gradinita. David incearca sa numere in germana si repeta fiecare cuvant pe care il aude, uitandu-se dezorientat la degetele care rasar in cadru, prea aproape de obiectiv.

„Eins”, se aude vocea educatoarei care zgarie microfonul. „Eeeins”, zice David tragandu-se de manute. „E mortal”, dubleaza Mihaela. „L-am dat la germana ca alte limbi oricum va invata. Si vrem sa il dam la scoala in America. Avem planuri mari”.

David a fost si el unul dintre planurile Mihaelei, iar acum e cea mai mare realizare a ei si a sotului ei, Alexandru. Sunt o familie fericita, dar Mihaela nu stie care e reteta succesului. Nici nu crede in retete. OK, nu multi isi intalnesc sufletul-pereche, dar nici nu ti-l intalnesti daca umbli din floare in floare asa cum a vazut ca au facut multe fete de varsta ei.

Ea, desi a fost model, unul care avea prezentari chiar si la Milano si Paris, a stiut mereu ca vrea familie. Nu a satisfacut-o viata agitata de pe podium. E frumoasa, stie, dar prefera sa se bucure de frumusetea ei acasa, intre prieteni, inconjurata de oameni pe care ii iubeste, care o iubesc si o vor iubi neconditionat, indiferent de ridurile care vor sa vina.

– Citeste restul povestii Mihaelei si vezi pozele ei minunate numai in editia de iarna a revistei Miresici, din 17 decembrie 2012 la toate punctele de difuzare a presei din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here