Catalina nu o sa uite niciodata dimineata de 29 noiembrie 2011. Parca vede si acum camera mare de hotel ce mirosea a apa sarata, a fructe si umezeala dulce.

Era bosumflata, se plangea ca nu mai ajunge in jungla si la cascadele de la granita cu Bolivia, ca a venit in Argentina degeaba si ca n-o sa mai apuce sa vada nimic din ce voia – pentru ca, din pricina unei eruptii vulcanice, nu mai zbura niciun avion.

Octavian, in schimb, era mai putin stresat. Lui oricum ii place in hoteluri, viseaza sa se mute intr-unul, dar starea de spirit a Catalinei prevedea o zi agitata si mohorata. Pana cand Octavian a intrebat-o: „Vrei ca asta sa fie cea mai frumoasa vacanta din viata ta?”.

Apoi a pus-o sa inchida ochii si i-a dat inelul. Catalinei i s-a rupt filmul. Nicicand vocea care o mangaia zi de zi cu glume si bancuri scoase de niciunde nu o facuse sa tremure mai tare. Nici fix cu trei ani in urma, cand ea si Octavian se sarutau prima data in fata casei ei din Slobozia.

– Citeste restul povestii Catalinei si vezi pozele ei minunate numai in editia de toamna a revistei Miresici, din 14 septembrie la toate punctele de difuzare a presei din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here