Daca vrei sa ai niste invitatii ca din alte vremuri, da-le prin ceara parfumata (se gaseste la papetarie) si arde-le pe margini. Poti sa cumperi si foi gata cerate, insa acestea sunt mai greu de imprimat.

*“Eu am facut mai intai o proba pe o coala A4. Am imprimat-o, am taiat-o cu foarfeca la marimea dorita si am ars-o pe margini. Apoi am topit ceara intr-o tava, am bagat foaia in ceara foarte fierbinte si am scos-o imediat. Dupa aceea am lasat-o sa se usuce si am dat cu fierul de calcat peste ea. Nu a lasat nicio urma” – catamiha*

*“Am ars invitatiile cu lumanarea. Cum se aprinde un pic foaia, suflam in ea ca sa se stinga. Merge cam greu, dar efectul e deosebit” – catamiha*

Alte materiale: carton embosat (un carton special, cu forme iesite in relief) sau foaie de calc (foita transparenta pe care poti imprima diferite poze).

##TIPS
Ai grija la grosimea cartonului embosat! Daca este prea gros, nu-l vei putea imprima.

Foaia de calc se prinde de carton cu o fundita trecuta prin doua gauri facute cu perforatorul.

Modelul si mesajul invitatiilor se pot face folosind un program de editare foto, precum Adobe Photoshop sau Corel Basics. Ai un programel special pentru invitatii si aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here