Zuhair Murad și-a prezentat ultima colecție de rochii de mireasă pentru sezonul primăvară-vară într-un cadru fermecător și a oferit, ca de obicei, un mix spectaculos de elemente delicate și detalii curajoase.

Coafura modelelor care au defilat în rochiile de mireasă create de renumitul Zuhair Murad a fost deosebit de simplă. Modelele aveau părul lung și drept pieptănat cu cărare pe mijloc și ținut pe spate.

În afara centurii prezentă la fiecare ținută prezentată, modelele nu au purtat și alte accesorii, pentru că rochiile în sine sunt adevărate bijuterii. Dantela prețioasă prezentă în marea majoritate a ținutelor le-a oferit modelelor care au defilat pe podiumul de modă un aer grațios.

Lungimea rochiilor s-a scurtat în mod considerabil, fie că vorbim despre rochiile creion sau despre cele cloche. În plus, am apreciat îndrăzneala designerului de a propune miresicilor moderne ținutele compuse din pantaloni.

Pe lângă albul pur, tradițional pentru rochiile de mireasă, Zuhair Murad propune și alte nuanțe pastelate deosebit de fermecătoare: roz pal, bej și bleu.Auriul este prezent în toate ținutele cu ajutorul centurilor statement iar în unele ținute chiar în culoarea țesăturii.

Așa cum ne-am obișnuit, rochia de mireasă modernă a trecut peste prejudecăți și s-a transformat parcă peste noapte. Sperăm că și vouă vă place noua colecție Zuhair Murad, noi încă mai oftăm când o admirăm!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here