Ziua ti-o petreci pe plaja, faci baie in mare sau te lasi rasfatata de sedintele de masaj, in timp ce noaptea iti cauti norocul in cazinourile din Monaco.

Nisa este cel mai mare oras de pe Coasta de Azur. De aici ajungi cu usurinta la renumitul Cannes, pentru a vedea Palatul Festivalurilor si pentru a te plimba pe bulevardul Croisette.

Din Marsilia poti lua apoi vaporasul pana la Chateau d’If, Insula lui Monte Cristo, si la Annecy, o zona superba supranumita „Venetia Frantei”.

Daca tot ai ajuns pana aici, nu rata faimosul Saint Tropez, odinioara un mic sat de pescari, devenit astazi o statiune renumita in jurul portului Marseille.

Guy de Maupassant a fost primul artist care s-a stabilit aici, urmat fiind de pictorii Matisse, Vlaminck si de regizorul Roger Vadim, care la Saint Tropez a regizat celebrele sale filme cu Brigitte Bardot.

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here