Emmy Rossum este una dintre cele mai stilate și elegante actrițe de la Hollywood, de aceea am căutat la ea inspirație pentru [coafurile de mireasă][1]. Dacă ai părul de lungime medie spre lung încearcă și tu cele 3 coafuri.

1. Coafura de mireasă princiară

Coafura purtată de Emmy Rossum pe covorul roșu este demnă de o prințesă adevărată, precum [Kate Middleton][2], care își ține de obicei părul coafat simplu, în bucle lejere. Emmy poartă cărare pe mijloc și coc jos împletit.

După contrastul de strălucire, cocul este realizat cel mai probabil din extensii de păr. Tiara din perle pe care o poartă actrița este ”piesa de rezistență” a ținutei și poate fi un [accesoriu][3] grozav și pentru mirese.

2. Coafura de mireasă romantică

Romantică și lejeră, coafura versatilă a lui Emmy poate fi purtată cu ușurință și în ziua nunții dar și la birou. Fă-ți bucle cu ajutorul ondulatorului sau al bigudiurilor, după care fă-ți o cărare laterală. Fixeză părul de pe tâmpla descoperită la spate cu câteva agrafe discrete și părul din partea opusă poartă-l pe umăr.

3. Coafura de mireasă retro

Dacă plănuiești o [nuntă vintage][4], îți venim în ajutor cu o idee de coafură deosebit de simplă și de elegantă. Iar cel mai frumos accesoriu este rujul roșu, potențat de sclipirea unor cercei lungi, cu pietre transparente.

Ce părere ai despre coafurile purtate de Emmy Rossum, pot fi acestea purtate si de mirese?

[1]: https://www.miresici.ro/articole/coafuri-de-mireasa-de-pe-podium
[2]: https://www.miresici.ro/articole/tiara-purtata-de-kate-middleton-la-nunta-expusa-la-paris
[3]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-iti-alegi-accesoriul-de-par-potrivit-pentru-nunta
[4]: https://www.miresici.ro/articole/totul-despre-nunta-vintage

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here