Casele de modă ne propun pentru sezoanele următoare coafuri de mireasă simple, de la banala coadă pentru părul drept, cocul lăsat, părul tapat pentru mai mult volum și cocurile cu aspect neglijent.

Citește și: Trenduri in coafura de mireasa in 2013

Anul acesta au dominat coafurile de mireasă cu împletituri, adoptate și de toate invitatele de la nuntă, așadar este o schimbare binevenită revenirea la cocurile clasice.

Majoritatea coafurilor de mireasă propuse pe podiumurile caselor de modă sunt simple și pot fi realizate chiar de mireasă. Deși este o măsură care te scutește de o cheltuială, de cele mai multe ori coafurile acelea aparent neglijente sunt de fapt atent studiate, așadar e nevoie de mâna unui specialist pentru rezultate de excepție.

Citește și: 10 trucuri pentru o coafura de mireasa reusita

Cel mai simplu de realizat acasă sunt coafurile de mireasă pentru părul ondulat, care poate fi lăsat liber și prins în agrafe în lateral sau împletit. În cazul miresicilor cu părul drept vă recomandăm sincer să nu săriți este programarea la coafor sau cel puțin, dacă ai experiență, fă-ți singură bucle.

Citește și: Cum iti alegi accesoriu de par potrivit?

În prezentările caselor de modă coafurile de mireasă nu au fost ascunse de voaluri, ba chiar am remarcat absența lor. Voalul a fost înlocuit de cele mai multe ori de accesorii cu pietre, pene sau fundițe din dantelă.

Tu ce coafură de mireasă preferi dintre cele prezentate mai sus?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here