Florile alese pentru a-ți înfrumuseța nunta sunt cele care dau eleganță evenimentului! Și pentru că naturalețea este o dovadă de clasă, poți alege să-ți accesorizezi coafura cu flori proaspete, în locul celor din pânză sau al tiarelor incomode.

Alege flori rezistente. Trandafirii, orhideele, calele, nuferii, iasomia de Madagascar și alte flori cu petale „cărnoase”, rezistă mai mult fără o sursă de hidratare, cu condiția să fie proaspete. Dacă există posibilitatea să le culegi chiar în dimineața evenimentului, poți fi sigură că vor rezista cu brio. Evită florile care se scutură ușor: crini, lalele, bujori, etc.

Combină și cucerește. Împletește-ți o coroniță originală din flori și mărgele, perle sau cristale și folosește-o pe post de accesoriu pentru a-ți prinde voalul. Apoi, când vine momentul, le poți scoate odată cu voalul.

Trișează puțin. Pentru ca aranjamentul floral din păr să rămână perfect pe parcursul întregului eveniment, poți profita de momentul retușului machiajului și coafurii (de obicei, la începutul petrecerii de la restaurant) pentru a înlocui florile din coafură cu unele proaspete, pregătite din timp și ținute în apă.

Inspiră-te din stilurile pe care ți le propunem – fie că îți dorești o nuntă luxoasă și pretențioasă ori ceva lejer, în aer liber ori pe plajă -, și vei fi cea mai frumoasă mireasă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here