Modelul în vârstă de 27 de ani a purtat 3 rochii de mireasă, toate creații [Vera Wang][1]. Dintre acestea, Teigen a postat o fotografie îmbrăcată într-un dintre cele 3 rochii, un model de prințesă (foto).

Se pare că destinația aleasă, lacul Como din Italia, nu a fost aleasă întâmplător, acesta fiind și locul în care cei doi s-au îndrăgostit, în 2007.

[*Chrissy Teigen și John legend: nunta in septembrie*][2]

Cântărețul în vârstă de 34 de ani i-a cântat soției sale o melodie compusă special pentru ea, ”All of me”, care a emoționat pe toată lumea. Iar la melodia lui Beyonce, ”Love on top”, Chrissy chiar a plâns, după cum a mărturisit într-o postare post-nupțială pe Twitter.

*”Știu că o iubesc pe Beyonce dar nu am știut cât de mult o iubesc până când dj-ul a pus Love on top și am plâns și am dansat în același timp.”*

[*Tina Turner, mireasa superba la 73 de ani*][3]

Lacul Como din Italia este o destinație atât de vacanță cât și de nuntă preferată de numeroase vedete. George Clooney deține o casă pe malul lacului, la fel și Madonna, Matthew Bellamy și Sylvester Stallone.

Un alt cuplu care a ales ca destinație de nuntă lacul Como din Italia este Emily Blunt și John Krasinski, care va avea un copil în curând. Aceștia s-au căsătorit în 2010 la reședința lui Clooney.

[*Kate Bosworth si Michael Polish, nunta la ferma*][4]

Printre cei 125 de invitați au participat la frumosul eveniment și Kanye West, Quincy Jones, Stevie Wonder and Brooklyn Decker.

Cuplul a creat numeroase controverse când a postat o fotografie de la filmările noului clip al lui Legend în care apar goi, iar Chrissy are un sân la vedere. Modelul a replicat la comentariile răutăcioase *”Literalmente toată lumea are sfârcuri. treceți peste asta.”*

Casă de piatră le dorim și noi!

[1]: https://www.miresici.ro/articole/sfaturile-designerului-vera-wang-pentru-alegerea-rochiei-de-mireasa
[2]: http://www.cosmopolitan.ro/cosmo-star/news/chrissy-teigen-si-john-legend-nunta-in-septembrie-2140375
[3]: https://www.miresici.ro/articole/tina-turner-o-mireasa-superba
[4]: https://www.miresici.ro/articole/kate-bosworth-si-michael-polish-nunta-la-ferma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here