Capitala Beijing te intampina cu o istorie de peste 3.000 de ani si o bucatarie perfecta. Inima iti tremura la un spectacol de opera traditionala chinezeasca si se vindeca cu leacurile gasite in farmacia bazata pe medicina traditionala.

Cu o bicicleta, poti merge in Orasul Interzis, cu cele 9.999 de camere decorate intr-o maniera unica.

Marele Zid Chinezesc, ca un dragon imens care a aparat China de atacul popoarelor din nord, este dovada ca chinezii pot face imposibilul. Cel mai bun loc de a-l vizita este in nord-estul Beijingului, in Simatai.

Zidul incepe de pe tarmurile Marii Galbene, se intinde peste muntii de la nord de Beijing, ajunge la marile rauri si strabate deserturi pentru a traversa apoi munti de netrecut. Este cea mai naucitoare constructie din lume, intinzandu-se pe mai bine de 4.000 de mile, avand 45 de castele, sute de turnuri de control si numeroase tunele secrete.

Aceasta minune arhitecturala a fost construita in 12 ani, folosindu-se o tehnica si astazi raspandita in China: intai se asaza placi de lemn, cu distanta dintre ele in functie de cat de gros se doreste zidul, pe urma se pune pamant, care este batatorit cu picioarele. Este zidul care a facut posibila existenta legendarei Cai a Matasii. Astazi, Marele Zid Chinezesc poate fi strabatut cu trenul sau cu masina.

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here