Aniversare memorabilă a 50 de ani de căsnicie

Un american i-a făcut un cadou inedit soției sale, alături de care a sărbătorit 50 de ani de căsnicie. Bărbatul a reprodus portetul lor de la căsătorie într-un labirint în lanul de porumb. Rezultatul, după cum puteți vedea chiar și voi în imaginea alăturată, este de-a dreptul impresionant!

[*5 metode sa iti celebrezi mama in ziua nuntii*][1]

*„A făcut-o cu ajutorul copiilor. Abia la sfârșitul lnii iunie am aflat și eu. M-am gândit că sunt nebuni, dar a ieșit destul de bine”* a declarat soția.

Nunta de vis adusă la realitate

Un american inventiv și avut i-a făcut cadou iubitei sale nunta visată. Dar ceea ce a fost cu adevărat inedit a fost faptul că cererea în căsătorie și nunta, una spectaculoasă ce-i drept, au avut loc în aceeași zi. Acesta era visul miresicii!

[*Cereri in casatorie a la Hollywood*][2]

Bărbatul s-a inspirat pentru a organiza nunta de vis a iubitei sale de pe contul acesteia de Pinterest, unde tânăra avea o selecție destul de mare de idei. Dacă vrei să afli mai multe detalii, urmăește filmulețul postat de cei 2 pe You Tube, [aici][3]. Îți garantăm că te va impresiona!

Căsătorie la înălțime

Un cuplu de origine canadiană a ales ca locație pentru ceremonia religioasă cea mai înaltă clădire din Canada, de 116 etaje. Cei 2 au fost suspendați cu ajutorul unor hamuri speciale (nici gând de rochie de mireasă în acest caz) și și-au spus jurămintele atârnați de marginea acoperișului clădirii.

[*Cele mai trasnite destinatii pentru luna de miere*][4]

*”Ne-am îndorit întotdeauna o nuntă memorabilă și ce ar fi putut fi mai intens decât să o facem pe această clădire? Ne simțim binecuvântați că am putut face parte dintr-o astfel de experiență”* au declarat cei 2.

„Trash the dress” dus la extreme

În ultima vreme ședințele foto „trash the dress” au devenit tot mai populare și am văzut numeroase rezultate spectaculoase. O mireasă de origine israeliană a reușit însă să ducă la extrem acest moment, când i-a cerut fotografului ei să îi dea foc la rochie pentru a surprinde un cadru original.

Din fericire mireasa nu a pățit nimic pentru că a gândit momentul până la capăt. Sedința foto avea loc pe malul mării și după ce i s-a aprins în flăcări trena de la rochie, aceasta a fugit în apă să o stingă.

[*Cum sa ai cele mai reusite poze de nunta*][5]

Curajoasa miresică ar fi putut evita să se pună în pericol cu ajutorul programelor de editare foto cu ajutorul cărora probabil că ar fi putut realiza niște flăăcări mai reușite, nu?

Trash the dress…again and again, and again…

Nu știm ce să credem. Această femeie își iubește rochia de mireasă emorm…sau o detestă?! O miresică și-a luat rochia de mireasă cu ea în călătoriile din jurul lumii pentru a se fotografia purtând-o în diverse locații și posturi. Astfel, Jennifer Salvage a purtat rochia de mireasă mai bine de 150 de ori, într-un zbor cu parapanta, în Icelanda la o cursă de sănii trase de câini, pe cămilă în Egipt, pe fundul mării, la Paris, Moscova și multe alte locuri inedite.

Această ședință foto fără final a dus la un site simpatic, pe care sunt postate toate fotografiile cu Jennifer purtându-și cu mândrie rochia de mireasă în toată lumea.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/5-metode-sa-iti-celebrezi-mama-in-ziua-nuntii
[2]: https://www.miresici.ro/articole/cereri-in-casatorie-dot-dot-dot-a-la-hollywood
[3]: http://www.youtube.com/watch?v=vqgRaZIRHRI#t=1727
[4]: https://www.miresici.ro/articole/cele-mai-trasnite-destinatii-pentru-luna-de-miere
[5]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-ai-cele-mai-reusite-poze-de-nunta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here