De-a lungul anului au avut loc multe evenimente interesante, printre care nunți la care mulți dintre noi nu ne așteptam… sau pe care le așteptam de foarte mult timp.

Anul acesta s-au căsătorit:

Angelina Jolie și Brad Pitt. Poate că cea mai importantă și neașteptată nuntă a anului a fost cea a actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt, care sunt împreună încă din 2006, când relația lor a devenit oficială. Actrița a fost condusă la altar de către doi dintre fiii ei, iar fiicele au aruncat petale. Alți doi copi au avut rolul de purtători de inele. Cei doi s-au căsătorit la sfârșitul lunii august în Castelul Miraval din Franţa, în cadrul unei ceremonii intime la care au participat nu mai mult de 22 de persoane.

George Clooney și Amal Alamuddin. „Burlacul Hollywood-ului” a decis să se așeze la casa sa alături de frumoasa avocată Amal Alamuddin la sfârșitul lui septembrie 2014. Cei doi au făcut publică relația lor în octombrie 2013, iar în aprilie anul acesta s-au logodit. Nunta lor a avut loc la hotelul Aman din apropierea Canal Grande din Veneția, un palat construit în secolul al XVI-lea, și a fost considerată nunta anului.

Kim Kardashian și Kanye West. La sfârșitul lunii mai 2014, cuplul Kimye s-a căsătorit în Florența, în a treia cea mai mediatizată nuntă a anului. Cei doi s-au cunoscut la finiall anului 2011, iar în aprilie 2012 relația lor a fost făcută oficială. În iulie 2013 s-a născut fetița lor, North, iar în octombrie cei doi s-au logodit.

Citeste si: Cat a costat nunta Kimye

Scarlett Johansson și Romain Dauriac. Actrița a început relața cu Romain Dauriac în noiembrie 2012, iar în septembrie 2013 cei doi s-au logodit. După un an a venit pe lume prima lor fetiță, Rose Dorothy, iar cuplul a făcut marele pas pe 1 octombrie, într-o ceremonie secretă, intimă.

Lauren Conrad și William Tell. Stilista și autoarea de succes a început relația cu William în februarie 2012, iar în octombrie 2013 cuplul a anunțat că s-a logodit. Nunta lor a avut loc pe 13 septembrie 2014 în California, iar Lauren a avut nu mai puțin de nouă domnișoare de onoare.

Citeste si: Sfaturile lui Lauren Conrad pentru alegerea domnisoarelor de onoare

Neil Patrick Harris și David Burtka. Actorul Neil Patrick Harris a confirmat relația sa cu David Burtka după ce a venit însoțit de acesta la premiile Emmy din septembrie 2007, însă cei doi sunt împreună din 2004. În 2010, Harris a anunțat că el și iubitul său vor avea gemeni, mulțumită unei mame surogat. În iunie 2011, cuplul s-a logodit, iar la începutul lui septembrie 2014, Neil Patrick Harris a anunțat prin intermediul Twitter că s-a căsătorit.

Adam Levine și Behati Prinsloo. Solistul trupei Maroon 5 s-a căsătorit în iulie cu logodnica sa, modelul Behati Prinsloo, într-o ceremonie scurtă și relaxată. Cei doi au început relaţia în 2012, iar în iulie 2013 Adam a cerut-o în căsătorie. Înainte să o cunoască, Adam susţinea că nu se va căsători niciodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here